Μια απίστευτη περιπέτεια πέρασε χθες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όταν άγνωστοι προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι του. Ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου αποκάλυψε τον λόγο που αναγκάστηκε να φύγει νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Επιστρέφοντας κονονικά σήμερα στη θέση του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε ότι προσπάθησαν να του διαρρήξουν το σπίτι του. Την ώρα που άνοιξαν την πόρτα του, όμως, ο σκύλος του ήταν εκεί και προστάτεψε την περιουσία του.

Ωστόσο, υπήρξε και μια άσχημη εξέλιξη, καθώς ο τετράποδος φίλους του βγήκε από την αυλή του σπιτιού και τσακώθηκε με ένα άλλο σκυλί. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τον βρήκαν μες στα αίματα.

«Έσπασαν τη γκαραζόπορτα και βγήκε το σκυλί έξω. Το σκυλί στη συνέχεια έφυγε και περιπλανιόταν στη γειτονιά, μου έστειλαν μήνυμα οι γείτονες ότι το μάζεψαν γιατί είχε τσακωθεί με ένα άλλο σκυλάκι. Το βρήκαν με αίματα, ευτυχώς οι άνθρωποι γύρισαν και έκλεισαν την γκαραζόπορτα», είπε.

Kαι συνέχισε: «Ο σκύλος προστάτευσε το σπίτι. Ευτυχώς είναι καλά και τα δύο σκυλάκια, το δικό μου θα γυρίσει στο σπίτι σήμερα».

Η Κατερίνα καινούργιου μάλιστα αναρωτήθηκε πως γίνεται να μπαίνουν σε σπίτι μέρα μεσημέρι. Ωστόσο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε πως ξέρου ότι λείπει τέτοιες ώρες για την εκπομπή. Ευτυχώς δεν πρόλαβαν, όμως να του πάρουν τίποτα. Εξάλλου, το σημαντικότερτο για εκείνον αυτήν τη στιγμή είναι ότι ο σκύλος του είναι καλά. Και μετά τη φροντίδα που είχε στα τραύματά του σήμερα θα επιστρέψει σπίτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ