Δημήτρης Αλεξάνδρου περνά το βράδυ του με την καλύτερη παρέα και μάλιστα ο ίδιος μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, πέρασε το βράδυ του με τα δυο του ανιψάκια που έχει αποκτήσει από την αδερφή του Μάγδα.

H Μάγδα είναι η αδυναμία του Δημήτρη Αλεξάνδρου και του έχει χαρίσει δύο πολύτιμα δώρα, τα μικρά του ανίψια που λατρεύει. Στο βίντεο τον βλέπουμε να παρακολουθεί «Πέππα το γουρουνάκι» και να απολαμβάνει την οικογενειακή στιγμή δείχνοντας μας πόσο τρυφερός μπαμπάς θα γίνει σε λίγο καιρό.

«Eίμαι θείος. Στα ανιψάκια μου έχω μεγάλη αδυναμία. Πηγαίνουμε βόλτες. Ενώ αγαπάω την οικογένειά μου, είμαι αποστασιοποιημένος. Όποτε με χρειαστούν είμαι εκεί, αλλά γενικότερα δεν είμαι άνθρωπος που έχω καθημερινή επαφή» έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό People.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μοιράστηκε πριν από μερικές ημέρες μια φωτογραφία από το ιατρείο στο οποίο μας δείχνει την Ιωάννα Τούνη την ώρα που κάνει υπέρηχο, όσο εκείνος είναι δίπλα της. «Είναι τέλειος, χαρούμενος και ζωηρός» έγραψε πάνω στη φωτογραφία ο ίδιος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ