Σε λίγους μήνες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι περιμένει αγοράκι και η Ιωάννα Τούνη διανύει ήδη τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Στις αρχές Σεπτεμβρίου ο μέλλοντας πατέρας είχε αποκαλύψει στην εκπομπή Happy Day τα σχέδια που κάνουν για το μέλλον στα οποία περιλαμβάνεται και ο γάμος. «Θα δούμε που θα μείνουμε. Το πιο σημαντικό είναι τον πρώτο καιρό που θα έρθει το παιδάκι, να είμαστε μαζί. Ό,τι απόφαση πάρουμε εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να ακολουθήσει ο ένας τον άλλον. Γάμος προφανώς θα γίνει. Αλλά όχι τώρα. Γιατί θα ήθελε και η Ιωάννα και εγώ να περάσουμε καλά», είχε πει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Παρόλο που ο χρόνος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ήταν λιγοστός, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε πως αυτό ήταν το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής του, καθώς κάθε μέρα τη ζει αναμένοντας τον γιο του. «Ίσως το Καλύτερο καλοκαίρι για μένα, μπορεί να μην έκανα διακοπές πολλές. Αλλά η αναμονή του γιου μου με κάνει να χαμογελάω κάθε μέρα», εξομολογήθηκε στην τελευταία του ανάρτηση ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου.

Θα θυμάστε εξάλλου τη μεγάλη του χαρά όταν έμαθε ότι περιμένουν αγόρι στο πάρτι που τους είχαν ετοιμάσει οι φίλοι τους στις αρχές του Αυγούστου. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φώναζε ενθουσιασμένος «με αγαπάει ο Θεός», ενώ βούτηξε με τα ρούχα μέσα στην πισίνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ