Στο Ηράκλειο της Κρήτης βρίσκονται για διακοπές η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Οι μέλλοντες γονείς απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης σε πολυτελές ξενοδοχείο από το πρωί της Παρασκευής. Το ζευγάρι μοιράζεται στιγμές από τον χρόνο που περνά μαζί. Λίγο πριν από τη βραδινή τους έξοδο , ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αγκάλιασε τρυφερά την αγαπημένη του και χάιδεψε την κοιλιά της που μεγαλώνει μέρα με την μέρα καθώς περιμένουν τον γιο τους.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ενθουσιασμένος που θα αποκτήσουν αγόρι, το οποίο ήταν και μεγάλη του επιθυμία. Πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη είχε τα γενέθλιά της και την ίδια μέρα ως δώρο έγινε και το gender reveal πάρτι που της οργάνωσε η φίλη της Λένια.

Οι αντιδράσεις του ζευγαριού όταν είδαν τον μπλε καπνό να ξεπροβάλει έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, καθώς κανείς τους δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, αν και η influencer ήταν σίγουρη ότι περίμενε κοριτσάκι.

Λίγες ώρες νωρίτερα η Ιωάννα Τούνη είπε δημόσια «σ’ αγαπώ» στον Δημήτρη Αλεξάνδρου ανεβάζοντας ένα βίντεο από το gender reveal πάρτι που έκαναν στη Χαλκιδική.

«Πες την αλήθεια, τι πίστευες ότι θα ήταν; Κορίτσι ή αγόρι; Εγώ έπαθα ομολογουμένως ένα μικρό Σοκ, αλλά πλέον ανυπομονώ να γνωρίσω τον μικρό άνθρωπο που θα μας αλλάξει την ζωή» σημείωσε η μέλλουσα μαμά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ