Η Δήμητρα Σιγάλα η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά του Alpha «Ο Γιατρός», μιλά στην Κατερίνα Καινούργιου και αποκαλύπτει τις εξελίξεις ενώ αναφέρεται στην καριέρα που κάνει πάνω στην εγκληματολογία.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός ανέφερε ότι: «Θα είναι μια πολύ δυνατή σειρά που θα συζητηθεί αρκετά. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης που υποδύεται έναν καταξιομένο γιατρό, λίγο πριν γυρίσει σπίτι του συναντά έναν πατέρα ενός ασθενή που έχει πεθάνει από ιατρικό λάθος και ο πατέρας πυροβολεί τον “Ανδρέα” λόγω θυμού αλλά η ανατροπή γίνεται όταν έρχεται η σφαίρα στο κεφάλι του γιατρού που του δημιουργεί μια απώλεια μνήμης 12 χρόνων. Αυτό σημαίνει πως όταν επανέρχεται από το χειρουργείο, δεν θυμάται τίποτα από την τωρινή πραγματικότητά του.

Εγώ που υποδύομαι την “Άννα” έχω χωρίσει με τον “Ανδρέα” (τον γιατρό), δεν το θυμάται γιατί έχει μείνει στο παρελθόν και στις ωραίες αναμνήσεις, την εποχή που ήμασταν ζευγάρι και μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια. Πρέπει οι συνάδελφοί του και εγώ να τον επαναφέρουμε στην καινούρια πραγματικότητα και φέρνει φοβερές ανατροπές. Η “Άννα” προσπαθεί να ξανά φτιάξει τη ζωή της, έχει ξανά παντρευτεί. Θα τα δείτε στη συνέχεια τι θα κάνουν. Είμαστε δεμένοι με τον “Ανδρέα” γιατί είχαμε χάσει τον γιο μας. Ο “Ανδρέας” μένει στην εποχή που υπήρχαν τα παιδιά.

Είμαι η διευθύντρια του νοσοκομείου, έχω μια άλλη προσέγγιση αλλά με πονάει που τον βλέπω έτσι. Το σενάριο βασίζεται όντως σε αληθινή ιστορία και έχει παίξει στην Ιταλία. Πρέπει να αλλάζει η εικόνα μας και αυτό είναι δύσκολο. Έχει πολλές συγκινητικές και σκληρές εικόνες για εμένα που δεν θα αποκαλύψω ποιες είναι».

Από κωμωδία σε δραματική σειρά

Η Δήμητρα Σιγάλα ανέφερε ότι σημασία έχουν οι συνεργάτες της όταν επιλέγει μια δουλειά: «Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είναι από τους καλύτερους Έλληνες ηθοποιούς μέχρι στιγμής και οι συνεργάτες μας είναι πολύ καλοί. Δεν θέλω να κάνω μόνο κωμωδία, θέλω να αλλάζω γιατί πιστεύω ότι μπορώ να τα κάνω όλα και δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες».

Για την εγκληματολογία που έχει σπουδάσει

«Ήταν εκείνη η περίοδος με την κρίση και τα τηλεοπτικά ήταν ελάχιστα τότε ως παραγωγές, οπότε η αισιοδοξία μου σε σχέση με το πόσο εύκολα θα βρω δουλειά είχε πέσει σχετικά κι έλεγα μάλλον θα το εγκαταλείψω. Πέρασε ένα διάστημα, ασχολήθηκα με αυτό και εξακολουθώ να ασχολούμαι. Δεν το αφήνω ποτέ. Αναλαμβάνω υποθέσεις. Έγκλημα δεν είναι μόνο να σκοτώσεις έναν άνθρωπο αλλά και μία απάτη. Έχω συγκεκριμένη ειδικότητα και ασχολούμαι με διάφορες απάτες.

Οι πελάτες παθαίνουν σοκ και οι δικαστές παθαίνουν. Μοιράζω τον χρόνο μου. Κάποιες φορές μειώνω τις δουλειές εκεί όταν είναι απαιτητική η τηλεόραση ή το θέατρο. Φροντίζω να βρίσκω τις ισορροπίες».

Διαβάστε επίσης: «Ο Γιατρός»: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Alpha

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ