Η Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα και αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις αλλά και στον Απόστολο Γκλέτσο.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέφερε ότι: «Δεν είχα κάποια πρόταση από την τηλεόραση φέτος, αλλά και να είχα δεν θα δεχόμουν. Εκτός αν έπαιρνα τόσα πολλά λεφτά, να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. Έχω καταλήξει στο γεγονός ότι όσο περισσότερο σε εκτιμάνε, τα αφεντικά, τόσο περισσότερο σε απωθούν.

Δεν πλησιάζω στον γιατρό, ούτε στον αισθητικό. Έχω κάνει μόνο μπότοξ και έχω φτιάξει τα μάτια μου πριν πεντακόσια χρόνια όταν γέννησα το παιδί μου. Τον θάνατο θα ήθελα να τον προλάβω εγώ πριν με προλάβει αυτός, είμαι τόσο εγωίστρια. Κολυμπώντας ας πούμε, θα ήθελα να φύγω στην θάλασσα μέσα, θα ήταν ωραίο».

Για τον Απόστολο Γκλέτσο ανέφερε ότι: «Την πρώτη φορά που γνωρίστηκα με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, έλεγα ”μπα, δεν μπορώ εγώ με αυτόν, εγώ θέλω ένα στήριγμα…”. Ο Απόστολος Γκλέτσος με είχε διεκδικήσει, του άρεσα. Εγώ με τον Γιάννη είχαμε κάνει ένα παιδί, θήλαζα ακόμα. Ο Απόστολος μου έλεγε ”δεν γίνεται θα έρθω μια μέρα με λουλούδια και θα πω στον Γιάννη ότι θα σε παντρευτώ εγώ αφού δεν την έχεις παντρευτεί εσύ”, μετά γίνανε φίλοι. Με τον Γιάννη μένουμε μαζί, αλλά δεν κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι, σπανίως. Κάνει πάρα πολύ φασαρία, δεν μπορώ».

Διαβάστε επίσης: Δήμητρα Παπαδήμα: «Όταν το έμαθε ο πατέρας μου, θυμάμαι να με σημαδεύει με την καραμπίνα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ