Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν μετά από αρκετά χρόνια σχέσης ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα. Το ζευγάρι έκανε τον θρησκευτικό του γάμο στην καρδιά της Αθήνας και στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά έχοντας στο πλευρό τους λίγα αγαπημένα πρόσωπα.

Η νύφη είχε πιάσει τα μαλλιά της ψηλά και φορά ένα απλό, λιτό λευκό φόρεμα και ήταν πιο όμορφη από ποτέ. Δίπλα της, πέρα από τους καλούς της φίλους και συγγενείς ήταν και οι συνάδελφοί της από την θεατρική παράσταση όπου πρωταγωνιστεί, «Μαθήματα Κωμωδίας» στο θέατρο μικρό Παλλάς.

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε τον Θοδωρή Αθερίδη, τη Δήμητρα Ματσούκα, τον Ηλία Βαλάση, τον Δημήτρη Σαμόλη και την Αναστασία Τσιλιμπίου.

Μάλιστα, όπως ανέφερε και η ηθοποιός, Αναστασία Τσιλιμπίου, η Δήμητρα Ματσούκα θα παίξει κανονικά σήμερα στη θεατρική παράσταση παρόλο που έγινε ο γάμος λίγες ώρες πριν.

Αν και όλοι γνώρισαν ότι το ζευγάρι θα παντρευόταν στις 7 Δεκεμβρίου ο γαμπρός και η νύφη πραγματοποίησαν τον γάμο τους την 1η Δεκεμβρίου στην ιστορική εκκλησία της Πλάκας.

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο τους

Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Το κόκκινο φόρεμα της Δούκισσας Νομικού στον γάμο που «μαγνήτισε» τα βλέμματα

Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Τα πρώτα πλάνα από τον γάμο τους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ