Η Δήμητρα Γαλάνη έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη.

Στην συνέντευξή της μίλησε για τη ζόρικη εφηβεία, την πρόωρη απώλεια φίλων, τις ενοχλητικές «ταμπέλες», τις σχέσεις, τα λάθη, τις προσωπικές επιλογές, αλλά και την ιδέα ενός παιδιού.

Πώς διαχειρίστηκε την αγάπη του κόσμου και την αναγνωρισιμότητα;

«Προσπάθησα να μην ξιπαστώ από την αγάπη και την αποδοχή. Ο άνθρωπος δεν θέλει και πολύ για να ξιπαστεί τα κατάφερα και έγινα καλύτερος άνθρωπος. Όσο αντέχω – δεν θα είναι για πολύ ακόμα – για να παράγω πράγματα και να βοηθάω νέους ανθρώπους, θα είμαι παρούσα με όποιον τρόπο», είπε αρχικά η ερμηνεύτρια και συνέχισε σχετικά με τα παιδικά της χρόνια και τις αξίες που έλαβε από το σπίτι:

«Εγώ μεγάλωσα μαθαίνοντας το νοιάξιμο και την ενσυναίσθηση, όσοι είχαμε την ευτυχία να έχουμε τέτοιους γονείς είναι μεγάλο όπλο. Οι γονείς μου είχαν ανοιχτό μυαλό, ήξεραν τι είναι αγάπη και ελευθερία, επέτρεψαν στα παιδιά τους να αναπτύξουν αυτό που ήθελαν, βάζοντας όρια. Τους γονείς μου τους παίδεψα πάρα πολύ, η εφηβεία μου ήταν πολύ ζόρικη, άλλα εκείνοι άντεξαν, βράχοι.

Ευτυχία είναι να μπορέσεις να έχεις μία ισορροπία εντός σου, ώστε να ισορροπεί το μέσα σου με το έξω σου, αυτό που είσαι με αυτό που κάνεις. Η ευθύνη αυτής της δουλειάς και το γεγονός ότι είσαι μπροστά στα πράγματα, σε ωριμάζει ακόμη πιο γρήγορα και καμία φορά βίαια».

 Τι είπε για την ιδέα να κάνει ένα παιδί αλλά και για τις σχέσεις;

«Δεν με απασχόλησε ποτέ το θέμα των παιδιών, τα λατρεύω μεν άλλα δεν έχω παίξει ποτέ με κούκλα, για να την κάνω το μωρό μου. Επειδή είχα κάποτε μία πολύ ζέστη σχέση που κρατούσε, σκέφτηκα ότι εάν μείνω έγκυος έχει καλώς, άλλα δεν έτυχε, ήταν απλώς μία σκέψη και δεν έδωσα σημασία».

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ