Καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου ήταν η Δήμητρα Γαλάνη το βράδυ της Πέμπτης. Η αγαπημένη τραγουδίστρια άρχισε να ξετυλίγει το νήμα από τα πολύ νεαρά της χρόνια, όταν άρχισε να ασχολείται με το τραγούδι με την πατρότρυνση του τενόρου μπαμπά της.

«Χωρίς τη μουσική δεν υπάρχω, είναι οξυγόνο. Χωρίς την χρησιμοποίηση της μουσικής μπορώ να υπάρξω. Δηλαδή, χωρίς την έκθεση που προκύπτει από τη μουσική αλλά χωρίς την μουσική είναι αδύνατον. Πάντα ήμουν έτσι από την αρχή. Το θέμα μου δεν ήταν το πώς θα είναι πάνω σε μια σκηνή. Το θέμα μου ήταν πώς θα “κολυμπάω” μέσα στη μουσική κι αυτό ήταν το ζητούμενο μου. Με έναν τρόπο ένιωθα πως ήμουν προορισμένη για τη μουσική. Όταν ο μπαμπάς μου είδε μια μικρή κλίση σε μένα μου το καλλιέργησε πάρα πολύ και η μητέρα μου επίσης. Εγώ κατά καιρούς άλλαζα επαγγέλματα. Άλλοτε ήθελε να γίνω γιατρός μετά αρχιτεκτόνισσα. Όποτε, όμως, σκεφτόμουν τον εαυτό μου με τη μουσική, με σκεφτόμουν μέσα σε μια μεγάλη ορχήστρα οπού έγραφα μουσική».

Έχει συνεργαστεί με τα μεγαθήρια του ελληνικού πενταγράμμου, όπως τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Μάνο Λοΐζο. Με τον Νίκο Χατζηνικολάου μοιράστηκε το χρονικό της γνωριμίας τους και αναμνήσεις από τις όμορφες εκείνες εποχές.

Σχολιάζοντας την απόφαση της Χαρούλας Αλεξίου να αποσυρθεί από το τραγούδι δήλωσε ότι ούτε η ίδια φοβάται να σταματήσει κάποια στιγμή να τραγουδά.

«Δεν με φοβίζει να σταματήσω να τραγουδάω, με ανακουφίζει η ιδέα» σημείωσε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Ζnews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ