Την περιπέτεια που έζησε στη θάλασσα περιέγραψε στο Instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη. «Ήμασταν με φίλους μας στη θάλασσα, πάνω στην βάρκα, λίγο πριν τη Σίφνο και τη Σέριφο, παθαίνουμε μηχανική βλάβη και δεν έχουμε τίποτα. Έχουμε μείνει μέσα στο νερό. Κοιτάζω γύρω γύρω, προσπαθούσαμε να το φτιάξουμε και βλέπω στην ευθεία να έρχεται το πλοίο και λέω παιδιά έρχεται και μόνο με τα απόνερα του μπορεί να πνιγείς.

Έλεγα “θα μας δουν άραγε;” Δεν μας είδαν ποτέ. Επειδή ήταν η γραμμή που πάει στο νησί, όχι να αλλάξει, να κάνει κάτι, αλλά ούτε καν έκοψε ταχύτητα, πήγαν να μας κόψουν στα δύο. Ευτυχώς λίγο το ζορίσαμε και καταφέρουμε να πάμε πιο μπροστά και από τα απόνερα του, πάλι καλά που δεν πνιγήκαμε. Κανένας σεβασμός!

Επειδή σου λέει είναι η γραμμή μου εδώ πέρα, εμπορικό πλοίο και να πέσω και πάνω σου, σου λέει φταις εσύ γιατί εσύ είσαι πάνω στη γραμμή μου, άσχετα αν έχεις πάθει μηχανική βλάβη. Δεν μας είδανε. Αυτόματος και στη γέφυρα κανείς. Μετά αναρωτιέστε πώς γίνονται τα ατυχήματα», ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Οι αντιδράσεις που δέχτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά τη δημοσιοποίηση της περιπέτειάς της

Στη συνέχεια, ωστόσο η Δήμητρα Αλεξανδράκη δέχτηκε αρκετά σχόλια από followers της που επισήμαναν κάποια πράγματα που θα έπρεπε να κάνει ο καπετάνιος για να μην κινδυνεύσουν.

«Βγαίνω να μοιραστώ κάτι μαζί σας και αμέσως ήρθαν οι δικαστίνες τις θάλασσας. Έλα κουκλίτσα μου τώρα, δεν ήξερε ο καπετάνιος τι έκανε με τον ασύρματο, έλα να μου πεις εσύ τι έκανε και τι κάναμε. Άντε τώρα, τα κουβαδάκια σου και καμιά παραλία. Δεν ήταν βάρκα, έτσι το λέω εγώ, βάρκα», είπε με έντονο ύφος η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Βάζει τα πράγματα στη θέση τους για τη σχέση της με την Ιωάννα Τούνη – «Δεν ξέρω πώς το έχετε κάποιοι στο μυαλό σας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ