Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως ήταν full in love με τον σύντροφό της και είχαν μάλιστα πάρει και την ευλογία της εκκλησίας για να προχωρήσουν μαζί.

Ωστόσο, η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει χωρίσει εδώ και λίγο καιρό από τον σύντροφό της, Δημήτρη και κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της όπως αποκάλυψε μέσα από τις αναρτήσεις της στο Ιnstagram.

Λίγες εβδομάδες μετά την είδηση του χωρισμού της μετακόμισε στο νέο της σπίτι και φανερά ενθουσιασμένη και συγκινημένη θέλησε να το μοιραστεί με τους followers της.

«Πήρα ευλογία από τον πνευματικό μου, να έρθω πριν λίγες μέρες να δω ένα σπίτι. Το σπίτι είναι πολύ παραπάνω από τις προσδοκίες μου, είναι υπέροχο και μόλις πήρα τα κλειδάκια του. Και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Καινούργιο σπιτάκι, καινούργια ζωή, καινούργια όλα», ανέφερε αρχικά.

Σε επόμενη ανάρτηση η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέσπασε σε κλάματα: «Με έχετε κάνει κομμάτια με τα μηνύματά σας. Παιδιά αλήθεια, είναι δάκρυα χαράς, πραγματικά σας το λέω. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο την ίδια χαρά, αλήθεια, απ’ την ψυχή μου, σας ευχαριστώ όλους τόσο μα τόσο πολύ, πάρα πολύ, για όλη τη δύναμη που μου δίνετε», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ