Η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στη Μένια Κούκου για την φιλία της με την Ιωάννα Τούνη αλλά και την επανασύνδεση με τον σύντροφό της.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε την πρόταση που δέχτηκε για να κατέβει στην πολιτική. «Δέχτηκα πρόταση και από μεγάλο κόμμα για να κατέβω υποψήφια, ακόμα και για Ευρωβουλευτής. Μετά έρχονται και μου λένε “δεν χρειάζονται γνώσεις, χρειάζεσαι ενσυναίσθηση”, όμως εγώ δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σε μια τέτοια θέση.  Δεν μπορώ να πάρω στον λαιμό μου τόσο κόσμο. Δεν μπορώ να πάω να μπλεχτώ σε νέα χωράφια», ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Όταν δεν έχεις βιώσει κάτι, μπορείς να βγάλεις ότι σενάρια θέλεις»

Για τη φιλία της με την Ιωάννα Τούνη, ανέφερε: «Εγώ αυτό το διάστημα τρέχω ένα νέο project, η Ιωάννα αντίστοιχα έχει το παιδί, έκανε μετακόμιση. Όπως είχε πει και ο Ηράκλειτος, έτσι νομίζω:  “Η αλήθεια δεν μεταφέρεται, βιώνεται”. Όταν δεν έχεις βιώσει κάτι, μπορείς να βγάλεις ότι σενάρια θέλεις. Είναι άρρωστο και έχω αρχίσει και κουράζομαι», απάντησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Οι προετοιμασίες για τον γάμο της

«Δεν θέλω να ξανασυζητήσω για τον γάμο μου. Είναι όλα καλά, θα το μάθετε όλοι, αλλά θα το μάθετε αφού γίνει! Μου είπε την ημερομηνία, μέχρι να με βάλει μέσα (στην εκκλησία) δεν λέω τίποτα», είπε στην κάμερα του Alpha η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ