Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν καλεσμένη το μεσημέρι της Τετάρτης (1/11) στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Fay’s Time.

Η επιχειρηματίας μίλησε για το ταξίδι με τον σύντροφό της μετά την αποχώρησή της από το I’m a celebrity get me out of here, για τον προσωρινό χωρισμό τους, για την επανασύνδεση, αλλά και για το λόγο που δεν θέλει να δείχνει το πρόσωπό του.

«Το διάστημα που ήμασταν χωριστά με τον Δημήτρη ήμουν χάλια. Είχα φτάσει 52 κιλά από τη στεναχώρια μου. Δεν είχαμε σταματήσει να μιλάμε εντελώς, απλώς δεν μέναμε μαζί», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Στην πορεία εξήγησε γιατί δεν θέλει να δείχνει το πρόσωπο του συντρόφου της και να μιλάει για εκείνον.

«Δεν του αρέσει, δεν θέλει. Δεν είναι από τους ανθρώπους που θα δει κάμερα και θα τρέξει. Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι. Δεν το θέλει με τίποτα, και νομίζω κιόλας πως έτσι έχουμε προστατεύσει κάπως τη σχέση μας. Είναι πολύ ξεχωριστός άνθρωπος», συμπλήρωσε.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε επίσης για το για το πρόβλημα υγείας της που την έκανε να αποχωρήσει από το I’m a celebrity, για τους «υποκριτές», αλλά και για τις ακαθαρσίες που καθάριζε.

«Δεν θα έφευγα αν δεν ήταν αυτό το θέμα υγείας. Είμαι άνθρωπος που προσαρμόζομαι πολύ εύκολα. Σε ένα κουτί να με βάλεις, πρώτα θα πάθω έναν πανικό μετά όμως θα ηρεμήσω», είπε η επιχειρηματίας.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ