Η δικηγόρος του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε την Πέμπτη στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η Κική Πακιρτζίδου εξήγησε πως πρόθεση του πελάτη της είναι να καταθέσει αίτημα να επιστρέψουν οι σειρές στις οποίες πρωταγωνίστησε στην τηλεόραση.

To αίτημα του ηθοποιού

Όπως τόνισε η νομικός, το περιβάλλον του ηθοποιού και σκηνοθέτη, πιστεύει πως ο κόσμος θέλει να παρακολουθήσει ξανά τις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούσε: «Ξέρετε είναι ένας ηθοποιός που είναι στο θεατρικό στερέωμα 40 χρόνια. Το θέμα δεν είναι ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει αυτό το αίτημα. Ο κόσμος εκφράζει την επιθυμία να τον ξαναδεί. Αυτό μπορείτε να το επιβεβαιώσετε και στην πλατφόρμα του TikTok. Δεν είναι μια αυθαίρετη δική μου τοποθέτηση. Υπάρχει η επιθυμία του κόσμου να δει ξανά αγαπημένες σκηνές και σίριαλ που μεγάλωσαν και διασκέδασαν την ελληνική οικογένεια και σε δύσκολα χρόνια. Δεν είναι μόνο καλλιτεχνική και οικονομική επιθυμία του Πέτρου Φιλιππίδη. Προέρχεται και από τον κόσμο».

«Υπάρχουν θεατρικοί επιχειρηματίες που προσφέρουν τα θέατρά τους στον Πέτρο Φιλιππίδη επειδή αφουγκράζονται την επιθυμία του κόσμου. Ο Πέτρος Φιλιππίδης κυκλοφορεί στον κόσμο και θέλω να σας πως επειδή είμαι παρούσα πως γίνεται αποδεκτός με χαρά. Δεν υπάρχει αποστροφή» συνέχισε η Κική Πακιρτζίδου.

«Την επιστροφή στο θέατρο ο Πέτρος Φιλιππίδης τη σκέφτεται και τη συζητά« κατέληξε η δικηγόρος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ