Η Δέσποινα Βανδή μαζί με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη επέλεξαν το βράδυ της Παρασκευής 24/5 να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση Reunion στο θέατρο Παλλάς.

Αφού απήλαυσαν την θεατρική παράσταση, η Σοφία Βόσσου η οποία είναι μια από τις πρωταγωνίστριες, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τη Δέσποινα Βανδή που βρέθηκε στο θέατρο Παλλάς. Οι δυο κυρίες, έβγαλαν μαζί μια φωτογραφία, αγκαλιασμένες.

«Σήμερα μας τίμησε στο Reunion η Δέσποινα της καρδιάς μου. Λουλούδι μου σπάνιο σε αγαπώ και θα σε αγαπώ πάντα» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Σοφία Βόσσου.

Μετά το τέλος της θεατρικής παράστασης, η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Νικολαΐδη μαζί με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου βγήκαν με τον Αργύρη Αγγέλου ο οποίος είναι πολύ καλος τους φίλους εδώ και αρκετά χρόνια και πρωταγωνιστεί στη θεαρική παράσταση.

«Μετά το τέλος της παράστασης χαρούμενος, με ένα χαμόγελο μέχρι τ’ αφτιά, για ολα τα δώρα που μου φέρνει η ζωή! Και φίλους αγαπημένους που ήρθαν απόψε με την πιο θετική τους ενέργεια! Νομίζω θα κάνει μερες να φύγει το χαμόγελο» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Αργύρης Αγγέλου.

Διαβάστε επίσης: Δέσποινα Βανδή: Με τα clogs που θα φορέσουμε το καλοκαίρι 2024 στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ