Γεμάτο κοινές στιγμές και ανεμελιά το καλοκαίρι που περνούν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα στην αγαπημένη τους Κρήτη, το ζευγάρι βρέθηκε για λίγες ημέρες στην Αθήνα κάνοντας βόλτες στο κέντρο της πόλης με τον φωτογραφικό φακό του ΟΚ! να απαναθατίζει τρυφερές στιγμές τους.

Το ζευγάρι συνεχίζει τις διακοπές του σε ένα ακόμα από τα αγαπημένα του νησιά, την Πάρο. Μία από τις βραδιές τους στο νησί «πρόδωσε» μέσα από το Instagram του ο Λάκης Λαζόπουλος. Στην παρέα τους και η κόρη της Ελληνίδας σταρ Μελίνα Νικολαΐδη, αλλά και ο ηθοποιός και τραγουδιστής Πάνος Βλάχος.

Όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης, ο Βασίλης Μπισμπίκης θα βρίσκεται την ερχόμενη σεζόν ξανά στο δυναμικό της δραματικής του σχολής.

«Καλημέρα μετά από μια νύχτα σαν αυτή. Γελάσαμε κι εκεί στα χαράματα αρχίσαμε να λένε τα σχέδιά μας ο ένας στον άλλον. Απλώσατε την πραμάτεια μας στους ουρανούς. Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα συμβάλει στην αναβαθμισμένη «Τεχνών Εκατό». Η μία εκ των εκπλήξεων. Αλλά πάνω απ’ όλα καλήμέρα. Σήμερα θα δούμε αγώνα. Περνάγαμε ωραία, με Δέσποινα παρέα, τα γέλια μας χαλούσαν τις βραδιές. Και το κορίτσι μας το λαμπερό η Μελίνα Νικολαΐδη», έγραψε ο Λάκης Λαζόπουλος δημοσιεύοντας το στιγμιότυπο από τη βραδιά τους.

Θυμίζουμε ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι καλοί φίλοι με τον Λάκη Λαζόπουλο. Είχαν μάλιστα επιλέξει να κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι στα εγκαίνια της σχολής του τον Νοέμβριο του 2021, αφού και τότε ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν ανάμεσα στους καλλιτέχνες που δίδασκαν σε αυτή.

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Τρυφερά φιλιά στο κέντρο της Αθήνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ