Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έκαναν το βράδυ του Σαββάτου μια νέα κοινή δημόσια εμφάνιση μετά από αρκετό καιρό. Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης παρακολούθησαν τους Πέρσες του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά στο Ηρώδειο.

Οι τηλεοπτικές κάμερες τους περίμεναν για μια δήλωση. Το ζευγάρι μίλησε στους δημοσιογράφους για την παράσταση που είδαν, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open Weekend, το ζευγάρι μπήκε από την πίσω είσοδο, ωστόσο στη συνέχεια οι ρεπόρτερ χωρίστηκαν και στις δύο εισόδους και εν τέλει η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης αποχώρησαν μαζί από την μπροστινή είσοδο.

Να υπενθυμίσουμε ότι λίγο πριν από την επιστροφή της στην Αθήνα και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η Δέσποινα Βανδή έκανε ένα διάλειμμα από τις live εμφανίσεις της και χαλάρωσε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Στα μέσα του Αυγούστου η Ελληνίδα σταρ βρέθηκε στην Πάρο και χαλάρωσε με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη, τα παιδιά της και τους φίλους της. Και τώρα η Δέσποινα Βανδή μας έδωσε μια γεύση από τις βόλτες της στην Αντίπαρο.

Η γνωστή τραγουδίστρια και οικοδέσποινα του Chart Show στον Alpha, έκανε φέτος ένα διάλειμμα από την καλοκαιρινή περιοδεία της και φρόντισε να «γεμίσει» μπαταρίες στα νησιά των Κυκλάδων. Όπως αποκάλυψε ο φίλος της Σάββας Σπαθαρίδης στο okmag οι διακοπές στην Πάρο ήταν οικογενειακές και είχαν ξεκούραση, φαγητό και παιχνίδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ