Ένα βίντεο ανέβασε η Δέσποινα Βανδή την Τετάρτη. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του Chart Show στον Alpha θέλησε να δείξει γεμάτη υπερηφάνεια και χαρά το ταλέντο της κόρης της Μελίνας Νικολαΐδη στο τραγούδι. Η κόρη της έχει καλλιτεχνική φλέβα σαν τη μητέρα της.

Με ένα λευκό cropped τοπ και ροζ φούστα, η κοπέλα κάθεται στον καναπέ και ερμηνεύει μια μπαλάντα με ευαισθησία και πάθος. Η Δέσποινα Βανδή μάλιστα σχολιάζει: «Ε…δεν αντιστάθηκα!
Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας η μάνα! Το αστέρι μου, η Μελίνα Νικολαΐδη».

Η Μελίνα άλλωστε είναι έτοιμη αυτό το φθινόπωρο να ανοίξει τα φτερά της και να ταξιδέψει στο Λονδίνο όπου θα ακολουθήσει σπουδές υποκριτικής.

Τον περασμένο μήνα μάλιστα, περήφανη για την αποφοίτηση της κόρης της Μελίνας, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε στο Instagram της μια σειρά από φωτογραφίες μαζί της. Η τραγουδίστρια βρέθηκε το απόγευμα στο Κολλέγιο Αθηνών μαζί με τον καλό της φίλο και κουμπάρο, τον σκηνοθέτη Κώστα Καπετανίδη για την ορκωμοσία της Μελίνας.

Η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε μερικές στιγμές από την ξεχωριστή βραδιά της κόρης της, Μελίνας. Παράλληλα, το μήνυμα γεμάτο ευχές για εκείνη που τη συνόδευε δεν μπορούσε να κρύψει την υπερηφάνεια της τραγουδίστριας, αλλά και τις αγωνίες που έχει κάθε μητέρα για το παιδί της.

«Και τώρα μωρό μου αφέσου στη χαρά του ταξιδιού σου στη ζωή και όρισε εσύ τις διαδρομές σου τις στάσεις σου τους συνεπιβάτες σου τα μπαγκάζια σου, αφέσου στις στιγμές σου, κυνηγά τις επιθυμίες σου τα όνειρα σου, απόλαυσε τις επιτυχίες σου αγκάλιασε και μάθε από τις αποτυχίες σου, πέσε, σήκω και να ‘χεις πάντα δίπλα σου ανθρώπους να αγαπάς και να σε αγαπάνε, να τους σέβεσαι και να σε σέβονται», ήταν οι συμβουλές της Δέσποινας Βανδή προς την κόρη της, Μελίνα. Κλείνοντας το μήνυμά της δεν παρέλειψε να γράψει πόσο την αγάπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ