Στον πλευρό του αγαπημένου της στην Επίδαυρο βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή το βράδυ της Παρασκευής. Η Ελληνίδα σταρ που εδώ και αρκετούς μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη, δείχνει πιο ερωτευμένη από ποτέ.

Η Eλληνίδα σταρ βρέθηκε στην Επίδαυρο προκειμένου να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός.

Η περιοδεία του ηθοποιού ξεκίνησε σε όλη την Ελλάδα από τις 15 Ιουλίου και το ζευγάρι δεν διστάζει πλέον να κάνει κοινές εμφανίσεις. Αρκετές φορές μάλιστα και ο Βασίλης Μπισμπίκης απολαμβάνει τις συναυλίες της Δέσποινας Βανδή.

Αυτή τη φορά η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης στην Επίδαυρο και παρακολούθησε τον σύντροφό της από τις πρώτες θέσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στη Χαλκίδα μαζί με τον αγαπημένο της, καθώς δεν χάνει καμία θεατρική του παράσταση. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός εξωτερικεύουν την αγάπη τους ακόμα και μέσα από τα social media.

Η Δέσποινα Βανδή που την είδαμε ως παρουσιάστρια φέτος στο Chart Show βρέθηκε στο θέατρο Ορέστη Μακρή στη Χαλκίδα, στο πλαίσιο της περιοδείας του θεατρικού έργου στο οποίο εμφανίζεται ο Βασίλης Μπίσμπίκης.

Λίγα λόγια για την «Αντιγόνη»

Ο καταξιωμένος Λιθουανός σκηνοθέτης Τσέζαρις Γκραουζίνις επιστρέφει στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου με μια σύγχρονη και επίκαιρη μεταφορά της σοφόκλειας τραγωδίας της Αντιγόνης.

Μια σύγχρονη και επίκαιρη μεταφορά της σοφόκλειας αντιπολεμικής τραγωδίας με ένα ανατρεπτικό πρωταγωνιστικό καστ.

Παίζουν Έλλη Τρίγγου (Αντιγόνη), Βασίλης Μπισμπίκης (Κρέων), Ιεροκλής Μιχαηλίδης (Κορυφαίος του Χορού), Γιώργος Παπαγεωργίου (Άγγελος), Δανάη Μιχαλάκη (Ισμήνη), Χρήστος Σαπουντζής (Τειρεσίας), Κώστας Κορωναίος (Φύλακας), Στρατής Χατζησταματίου (Αίμων), Μαρίνα Αργυρίδου (Ευριδίκη).

Χορός Τάσος Σωτηράκης, Γιάννης Μαστρογιάννης, Περικλής Σιούντας. Παραγωγή Λυκόφως.

Φωτογραφίες: NDP/ Θωμάς Δασκαλάκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ