Η Δέσποινα Βανδή αγαπά τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και αυτό το έχει αποδείξει. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που ανεβάζει από την κουζίνα του σπιτιού της είναι πολλές, ενώ στην καραντίνα η ίδια δεν σταμάτησε να μοιράζεται με του διαδικτυακούς της φίλους συνταγές.

Τώρα η σταρ ανέβασε ένα βίντεο μαζί με την κόρη της Μελίνα. Η κοπέλα έχει έρθει στην Ελλάδα από το Λονδίνο και κάνει ένα break από τις σπουδές της. Μάλιστα το Σάββατο βρέθηκε στο πλατό του J2US και πόζαρε με τη μητέρα της.

Στο βίντεο από την κουζίνα βλέπουμε τις δύο γυναίκες να έχουν σηκώσει μανίκια και να έχουν μαζέψει πίσω τα μαλλιά τους. Οι δυο τους φτιάχνουν σπιτικά πασχαλινά τσουρέκια με κέφι και στυλ. Απλά ντυμένες με φόρμες και Τ-shirts έχουν βαλθεί να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Μάλιστα μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τη Μελίνα Νικολαΐδη ήταν δυο καλές φίλες. Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Tik Tok, τόσο η Μελίνα Νικολαΐδη όσο και οι φίλες της δεν δείχνουν να γνωρίζουν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν, αλλά ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της κριτή του J2US.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ