Ξενάγηση στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας μας κάνουν το «My Greece» και η Δέσποινα Βανδή, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:40, μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Αυτές τις μέρες, η τραγουδίστρια βρίσκεται στην Κίμωλο για το τελευταίο γύρισμα της ταξιδιωτικής εκπομπής της, έχοντας συνοδοιπόρο την Έρρικα Πρεζεράκου. Η Δέσποινα Βανδή είναι μαγεμένη από τις ομορφιές του νησιού και αυτό φαίνεται από τις αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε ένα διάλειμμα από τα πολύωρα και απαιτητικά γυρίσματα, η τραγουδίστρια φόρεσε το μαγιό της και έκανε βουτιά στα καταγάλανα νερά της θάλασσας, ενώ στη συνέχεια πόζαρε με το λευκό ολόσωμο και φόντο την παραλία.

“Κίμωλος! Πόσα πανέμορφα μέρη της Ελλάδας γνώρισα μέσα από τα ταξίδια του My Greece! Ευγνωμοσύνη…”, έγραψε κάτω από τη φωτογραφία.

Επειδή, όμως, τίποτα δεν είναι τυχαίο και δεν γίνεται χωρίς κόπο, για να αποκτήσει αυτό το αψεγάδιαστο κορμί η Δέσποινα Βανδή, εκτός από υγιεινή διατροφή, κάνει σχεδόν καθημερινά σκληρή γυμναστική.

Κατά διαστήματα, μάλιστα, έχει δοκιμάσει διάφορους τρόπους εκγύμνασης, όπως:

  • Pilates
  • TRX
  • Βάρη
  • Ποδήλατο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προτρέπει τους διαδικτυακούς της φίλους να βρίσκουν χρόνο για να γυμναστούν τουλάχιστον 2- 3 φορές την εβδομάδα, αλλά να μην ξεχνούν και τη διατροφή, που κατά την Δέσποινα παίζει τον σημαντικότερο ρόλο, αφού ενστερνίζεται την άποψη: «Είμαστε ό,τι τρώμε».

Φωτογραφίες: Instagram/desp1navandi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ