Η Δέσποινα Βανδή εκτός από μία επιτυχημένη τραγουδίστρια είναι και μία αφοσιωμένη μητέρα για τα δύο παιδιά της, Μελίνα και Γιώργο, που αποτελούν για εκείνη την απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της.

Μέσα από τα social media και ειδικά από το Instagram, στο οποίο είναι πολύ ενεργή, η Δέσποινα Βανδή μοιράζεται συχνά πυκνά φωτογραφίες από στιγμές που περνά μαζί τους και τα επιτεύγματά τους.

Στο παρελθόν, η ίδια είχε αποκαλύψει στους followers της πώς η Μελίνα Νικολαΐδη έχει πολύ καλή φωνή, καθώς έχει πάρει το ταλέντο της στην τραγούδι, αλλά και του Γιώργου Νικολαΐδη στη μαγειρική.

Το βράδυ της Τετάρτης, λοιπόν, η τραγουδίστρια – που φέτος παρουσίαζε στο Mega την εκπομπή My Greece σε παραγωγή της Barking Well Media – κάλεσε αγαπημένους φίλους στο σπίτι της και δείπνησαν όλοι μαζί.

Το μενού είχε σούσι και, μάλιστα, φτιαγμένο από τα χέρια του γιου της, ο οποίος είναι ένας μικρός… Master Chef! Αφού έφτιαξε αρκετά και διαφορετικά μεταξύ τους rolls, τα έστησε σε μεγάλες πιατέλες ξύλινες πιατέλες και τους τα σέρβιρε.

Όλοι, όπως ήταν φυσικό, εντυπωσιάστηκαν από την εμφάνιση, αλλά και η γεύση τους, ενώ η Δέσποινα Βανδή τα φωτογράφησε και δημοσίευσε σχετικό στιγμιότυπο στα instastories της, γράφοντας: “Πόσο τυχερή μάνα είμαι με τέτοιο γιο! Και δεν είναι ακόμα 14!”.

Τις… δημιουργίες του 13χρονος παρουσίασε στους followers του και ο Κάρολος Πορφύρης, ο οποίος ήταν ένας από αυτούς που είχαν τη τύχη να γευτούν το εν λόγω σούσι. Στην παρέα, ωστόσο, ήταν και ο Αργύρης Αγγέλου.

Φωτογραφίες: Instagram/desp1navandi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ