Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου επέστρεψαν με το σχήμα που έγινε το talk of the town στην Κύπρο και εντυπωσίασαν. Η Δέσποινα Βανδή και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μετά τη μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού στη Λεμεσό επέστρεψαν στις αρχές του Οκτώβρη στο Notes Live για την έναρξη Cyprus Sundays.

Η Δέσποινα Βανδή που «έδεσε» αρμονικά με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου συνεχίζουν σταθερά τη συνεργασία τους και τον χειμώνα στην Κύπρο και υπόσχονται όμορφες στιγμές στους θαυμαστές τους. Λόγω της έναρξης του J2US, μάλιστα, όπου η Δέσποινα Βανδή έχει αναλάβει χρέη κριτή μαζί με τους: Σταμάτη Φασουλή, Βίκυ Σταυροπούλου και Μαρία Μπακοδήμου, η διάσημη τραγουδίστρια θα βρίσκεται στην Κύπρο κάθε Κυριακή για το live με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

Κάθε Σάββατο όμως, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου θα υποδέχεται στη σκηνή τον Κώστα Καραφώτη ενώ Guest εμφανίσεις θα κάνει και η Στέλλα Γεωργιάδου.

Η πρεμιέρα της Κυριακής 3/10 βρήκε μαζί στις Notes Live τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Καραφώτη. Οι τρεις τους τραγούδησαν on stage αγαπημένες επιτυχίες και βρέθηκαν φυσικά και στα παρασκήνια όπου το θετικό κλίμα και οι συζητήσεις δεν είχαν τέλος.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η συνεργασία του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου και της Δέσποινας Βανδή, θα συνεχιστεί μέχρι την Πρωτοχρονιά, προσφέροντας σε όσους επιλέγουν να παρευρεθούν στο αγαπημένο στέκι της Μεγαλονήσου, μοναδικές τραγουδιστικές στιγμές και αστείρευτο κέφι. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται μετά τις γιορτές το σχήμα να συνεχιστεί και στην Αθήνα.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ