Μπορεί τα φετινά γενέθλια να ήταν διαφορετικά για τη Δέσποινα Βανδή, καθώς ήρθαν λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Ντέμη Νικολαΐδη, η Ελληνίδα σταρ όμως τα γιόρτασε με τα παιδιά της και αυτό τη γέμισε χαρά. Η 17χρονη Μελίνα της και ο 13χρονος Γιώργος είναι η απόλυτη προτεραιότητά της και τα δυο πρόσωπα που την έκαναν να περάσει τα 51α γενέθλιά της με χαμόγελο.

Και επειδή γενέθλια χωρίς εκπλήξεις δεν γίνονται, εκτός από τις τρυφερές ευχές, τις αγκαλιές, τα φιλιά και τα δώρα, η Δέσποινα Βανδή είχε μια ακόμη έκπληξη από τα παιδιά της. Ο μικρός γιος της, ο Γιώργος, που το τελευταίο διάστημα «πειραματίζεται» στην κουζίνα, ανέλαβε χρέη pastry chef και ετοίμασε την πιο ξεχωριστή τούρτα για τη μητέρα του. Παρά το νεαρό της ηλικίας του (μόλις 13 χρόνων), ο μικρός chef τα κατάφερε μια χαρά και εντυπωσίασε την εορτάζουσα.

Περήφανη για τα κατορθώματά του γιου της, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε στο Instagram Story της μια φωτογραφία με την τούρτα του αναφέροντας: «Φέτος την τούρτα μου, την έφτιαξε ο γιος μου και είναι η καλύτερη του κόσμου, γιατί έχει τα πιο σημαντικά υλικά… ΑΓΑΠΗ».

Ακολούθησε, φυσικά, και το γλυκό που ετοίμασε η Μελίνα Νικολαΐδη για τη μαμά της, με βάση τη σοκολάτα και τις φράουλες. Με χιούμορ μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή σχολίασε: «Κι αυτή από την κόρη μου. 10.000 θερμίδες σε μια μέρα».

Τέλος, η Δέσποινα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και μια φωτογραφία με τη διώροφη τούρτα σε γαλάζιο και λευκό χρώμα με διακοσμητικές λευκές και χρυσές μαρέγκες και κας κας, που ετοίμασε για εκείνη γνωστό ζαχαροπλαστείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ