Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους, δύο καλλιτέχνες που έχουν χαράξει τη δική τους σημαντική πορεία στην ελληνική μουσική, συμπράττουν αυτό το καλοκαίρι και ταξιδεύουν στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου. Το βράδυ της Τρίτης έδωσαν τη συναυλία τους στο Θέατρο Άλσος με πλήθος κόσμου να διασκεδάζει με τις επιτυχίες τους.

Η Δέσποινα Βανδή έκλεψε τις εντυπώσεις με μια ολόσωμη μπλε ηλεκτρίκ φόρμα με λάμψεις που κατέληγε σε μπότα. Τα μαλλιά τις ήταν χτενισμένα με κυματισμούς.

Ανάμεσα στο κοινό βρισκόταν και η αδελφή του Βασίλη Μπισμπίκη, Παναγιώτα. Οι δύο γυναίκες έχουν ποζάρει μαζί στο παρελθόν μέσα από τα social media. Τον περασμένο Απρίλη είχε ταξιδέψει στην Κύπρο μαζί με τον αδελφό της, Βασίλη για να απολαύσουν τη Δέσποινα Βανδή μαζί στη μουσική της παράσταση με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Ενώ μαζί με την παρέα τους είχαν απολαύσει και τις βόλτες τους εκεί.

Η αδερφή του Βασίλη Μπισμπίκη στο θέατρο Άλσος για τη συναυλία της Δέσποινας Βανδή.

Θυμίζουμε ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση «Αντιγόνη» και χθες έπαιζε στον Βόλο, ενώ απόψε θα βρίσκεται στην Καβάλα. Σε μία από τις κοντινές στάσεις της περιοδείας του βρέθηκε μαζί του και η Δέσποινα Βανδή. Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο Θέατρο Ορέστη Μακρή στη Χαλκίδα προκειμένου να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση. Πριν από την παράσταση το okmag τους συνάντησε στον πεζόδρομο της παραλιακής της Χαλκίδας ντυμένους casual να ανταλλάσσουν φιλιά αγνοώντας εντελώς τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ