Η ερμηνεύτρια μίλησε με ειλικρίνεια και χωρίς φόβο για όλα στη Μαρία Μπακοδήμου. Ανάμεσα σε άλλα η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε στις διατροφικές της συνήθειες, λέγοντας ότι είναι «λυχούδω» και μιλώντας για τα κιλά που έχανε στο παρελθόν λόγω άγχους τις περιόδους των εμφανίσεών της στα νυχτερινά κέντρα. Εκ των υστέρων κοιτά πίσω και παραδέχεται ότι «δεν ήταν υγιές».

«Είμαι πάρα πολύ λυχούδω. Παθαίνω το εξής: σε περιόδους που δεν δουλεύω αφήνομαι. Παλιά όταν δούλευα στο Ρεξ δεν το καταλάβαινα, αλλά από το άγχος μου έχανα πάρα πολλά κιλά. Μπορεί και να μην πήγαινα για ύπνο σπίτι μου. Λιποθυμούσα στις πρόβες πάνω στη σκηνή. Έτρωγα σοκολάτα για να μην χάσω άλλο βάρος. Ήταν από το άγχος μου. Δεν με έβλεπα αδύνατη τότε. Τώρα που κοιτάζω πίσω, που κάποιοι έλεγαν ότι είμαι ανορεκτική, λέω “μα δίκιο είχαν, ήταν κιλά αυτά;”.

Αλλά το έβρισκα ωραίο. Δεν ήταν ωραίο, δεν ήταν υγιές. Από τότε μέχρι σήμερα είμαι 7 κιλά πάνω», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Στη συνέχεια εξήγησε ακόμα πως: «Για να μην λένε βλακείες, όταν είσαι στην εμμηνόπαυση δεν χάνεις εύκολα βάρος. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Μπορεί να έτρωγα ψάρι το βράδυ και την επόμενη μέρα να ήμουν μισό κιλό κάτω. Τώρα θα φάω ψάρι το βράδυ και την επόμενη μέρα θα είμαι μισό κιλό πάνω. Και το φαγητό περισσότερο αυτή τη στιγμή με απασχολεί στη θρεπτική του αξία», εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Γεια» η Δέσποινα Βανδή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ