Με αφορμή τη συνέντευξη της Θάλειας Ματίκα στο «Πάμε Δανάη» και την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της και την αμνιοπαρακέντηση που έπρεπε να κάνει, η Δέσποινα Καμπούρη έκανε τη δική της αποκάλυψη στην εκπομπή.

Η δημοσιογράφος ανέφερε κι εκείνη πως όταν ήταν έγκυος χρειάστηκε να κάνει αμνιοπαρακέντηση γιατί κάποιοι δείκτες ήταν περίεργοι.

Η εξομολόγηση της Δέσποινας Καμπούρη για την εγκυμοσύνη της

«Δεν υπάρχει πιο επίπονο πράγμα να πας για να κάνεις μια εξέταση Β’ επιπέδου και να σου ανακοινώσει ο γιατρός σου, Β’ επιπέδου μιλάμε για ένα σχηματισμένο μωράκι δεν είναι ένα μικρό έμβρυο, και να σου πει ο γιατρός σου “ξέρεις κάτι;  Δεν είναι καλοί οι δείκτες, δεν είναι καλές οι εξετάσεις, θα πρέπει να κάνουμε μια αμνιοπαρακέντηση και να δούμε αν το μωρό σου πάσχει από πολύ σοβαρά σύνδρομα που μπορεί εξαιτίας τους να κινδυνέψει η ζωή του”.

Άρα εκεί έρχεσαι αντιμέτωπος με την πιθανότητα διακοπής κύησης. Είναι πολύ τραυματική εμπειρία.

Το έχω περάσει και εγώ αυτό που περιέγραψε η Θάλεια, είχα κάνει κι εγώ αμνιοπαρακέντηση, και εμάς κάποιοι δείκτες ήταν πάρα πολύ υψηλοί. Δεν θα ξεχάσω εκείνη τη στιγμή που έπρεπε να πάρω την απόφαση να βάλω μια υπογραφή, γιατί δεν είναι μια απλή διαδικασία, και να περιμένεις μια βδομάδα ατέλειωτη και ατέρμονη ια να μάθεις αν το μωρό σου είναι υγιές και αν θα συνεχιστεί αυτή η εγκυμοσύνη ή θα τελειώσει με τους τρόπους που ξέρουμε».

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Καμπούρη: Το σοβαρό πρόβλημα που της άφησε ο κορονοϊός που πέρασ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ