Την όμορφη αγκαλιά απολαμβάνει η Δέσποινα Καμπούρη από την κόρη της, Χριστίνα την οποία έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Βαγγέλη Ταρασιάδη.

Η μικρή σήμερα έχει τη γιορτή της και η Δέσποινα Καμπούρη θέλησε να της ευχηθεί με τον δικό της τρόπο. Πόσταρε μερικές φωτογραφίες και ένα βίντεο με την μικρή της κόρη και έγραψε στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά ομορφιά της ζωής μου! Να χαίρεστε τις Χριστινούλες σας! Τις αγαπώ όλες!» Να υπενθυμίσουμε ότι η Δέσποινα Καμπούρη έχει άλλη μια μεγαλύτερη κόρη την, Έλενα.

Η Δέσποινα Καμπούρη επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» του Mega και μίλησε στο ΟΚ! με ενθουσιασμό για τους λόγους που την κράτησαν επτά χρόνια εκτός μικρής οθόνης.

Έχεις μιλήσει για την επιλόχειο κατάθλιψη και την κρίση που είχε περάσει τότε η σχέση σου με τον Βαγγέλη, αλλά το ότι είχες φύγει από το σπίτι δεν ήταν γνωστό.

Ενάμιση-δύο μήνες αφότου γέννησα αισθανόμουν ότι δεν μπορούσε να με αντέξει το σπίτι μου. Είχα κλειστεί στον εαυτό μου και αποφάσισα να μείνω μόνη μου για ένα διάστημα. Ήταν μια περίοδος που ένιωθα ότι όλοι γύρω μου ήταν εχθροί μου και μεγαλύτερος όλων ο σύζυγός μου. Δεν μπορούσα να αποδεχτώ ότι ήταν απλά μια φάση που θα περνούσε. Και πρέπει να ομολογήσω ότι την περισσότερη δουλειά τότε την έκανε ο Βαγγέλης, που έδειξε πραγματικά τεράστια υπομονή. Το θετικό είναι ότι όλη αυτή η δοκιμασία μάς έκανε πολύ πιο δυνατούς. Γι’ αυτό και αποφασίσαμε να κάνουμε δεύτερο παιδί, παρόλο που φοβόμουν ότι μπορεί να μου ξανασυμβεί.

Είχε περάσει ξανά κρίση ο γάμος σας;

Όχι! Ήταν τόσο έντονο το κύμα στο ξεκίνημα της κοινής μας ζωής με τον Βαγγέλη που μας έκανε πολύ πιο σοφούς και αγαπημένους. Σέβεται απόλυτα ο ένας τον άλλο, έχει μάθει πια ο ένας τον άλλο και –να χτυπήσω ξύλο-διανύουμε τις πιο ευτυχισμένες μας στιγμές. Υπάρχει τρομερή εκτίμηση και αγάπη, είμαστε χαρούμενοι με τα παιδιά μας και πραγματικά νιώθω ότι η σχέση μας είναι καλύτερη τώρα. Ίσως έπρεπε να περάσουμε αυτή τη δοκιμασία για να δουλέψουμε για τη σχέση μας και να εκτιμήσουμε αυτά που έχουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ