Διέρρευσε τις τελευταίες ώρες στα social media ένα βίντεο με πρωταγωνιστές την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ, που τραβήχτηκε στις 18 Ιανουαρίου στο afterparty για τη χολιγουντιανή πρεμιέρα της ρομαντικής κωμωδίας «Γάμος Μετ’ Εμποδίων».

Στο απόσπασμα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται μια αμήχανη στιγμή ανάμεσα στο ζευγάρι. Την ώρα που από τα μεγάφωνα παίζει το τραγούδι της Τζένιφερ “Let’s Ger Loud”, η τραγουδίστρια και ηθοποιός πίνει μια γουλιά από το ποτήρι κρασί την ώρα που ο Μπεν Άφλεκ με απολογητικό ύφος φαίνεται να της λέει «Τζεν δεν έχω πιει τίποτα, εντάξει;».

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια λάικ ενώ πολλοί είναι αυτοί που αποδοκιμάζουν την Τζένιφερ για το ύφος της απέναντι στον σύζυγό της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπεν Άφλεκ έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για τον εθισμό του στο αλκοόλ. Η τελευταία φορά μάλιστα που μπήκε σε κέντρο απεξάρτησης ήταν το 2018 μετά από παρέμβαση της πρώην συζύγου, Τζένιφερ Γκάρνερ, η οποία τον είχε οδηγήσει η ίδια σε κλινική στο Μαλιμπού.

Ο ίδιος είχε δηλώσει σχετικά: «Ολοκλήρωσα ένα πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ. Το έχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν και θα συνεχίσω να το αντιμετωπίζω. Θέλω να ζήσω τη ζωή μου με πληρότητα και να είμαι ο καλύτερος πατέρας που μπορώ να είμαι.

Θέλω τα παιδιά μου να γνωρίζουν ότι δεν είναι ντροπή να ζητάς βοήθεια όταν την χρειάζεσαι και θέλω να είμαι πηγή δύναμης για όποιον χρειάζεται βοήθεια αλλά φοβάται να κάνει το πρώτο βήμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ