Η Κάτια Ζυγούλη είναι ιδιαίτερη fan της υγιεινής διατροφής. Μέσα από την εκπομπή «Ιστορίες όμορφης ζωής« η ίδια προτείνει wellness τρόπους για μια καλύτερη ζωή.

Οι Ιστορίες Όμορφης Ζωής με την Κάτια Ζυγούλη και την ομάδα της δίνουν κάθε φορά ιδέες. Tips που μπορούν να μας αλλάξουν μικρές αλλά σημαντικές καθημερινές μας συνήθειες.

Πρόκειται για ένα εμπειρικό ταξίδι της ίδιας που μας το παρουσιάζει μέσω της ΕΡΤ. Η σύζυγος του Σάκη Ρουβά και μητέρα τεσσάρων παιδιών προσπαθεί να προτείνει με αμεσότητα και χιούμορ λύσεις δίνοντας απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που μας αφορούν.

Ωστόσο την Πέμπτη είδαμε την Κάτια Ζυγούλη σε ένα βίντεο στο Instagram να κάνει την έκπληξη. Καθισμένη σε στέκι της Πλατείας Ειρήνης στην καρδιά της Αθήνας, η παρουσιάστρια απολαμβάνει ένα πιάτο με σουβλάκι. Πρόκειται για ένα σουβλάκι από ένα ιστορικό εστιατόριο της Αθήνας από το 1948.

To σουβλάκι δεν είναι μόνο το πιο αγαπημένο φαγητό στη χώρα μας, αλλά κι ένα θρεπτικό γεύμα. Όπως λένε οι ειδικοί πρόκειται για ένα πλήρες γεύμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ