Η Δανάη Μιχαλάκη έγινε μαμά για πρώτη φορά πριν από τέσσερις μήνες, όμως η ίδια έχει δηλώσει πως ήθελε πάντα να γίνει μαμά.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της ως μαμά, ενώ αποκάλυψε πως έχουν αποφασίσει το όνομα που θα δώσουν στο παιδί τους.

Τι είπε για την καθημερινότητα της ως μαμά;

«Κάθε φορά που με ρωτάνε για την καθημερινότητα με το μωρό έχω ένα χαζό γελάκι, είναι κάτι το απερίγραπτο. Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα. Ο Γιώργος αλλάζει πάνες και μπορεί να κάνει τα πάντα. Ως ζευγάρι μοιράζουμε τις υποχρεώσεις, από την αρχή βγήκε αβίαστα. Δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον και να μη θεωρείται δεδομένο ότι είμαστε δυο στο σπίτι», είπε αρχικά η Δανάη Μιχαλάκη.

Τι είπε για τη σειρά η «Παραλία», στην οποία πρωταγωνιστούσε;

«Η “Παραλία” είναι μία δουλειά που αγάπησα πολύ. Ήταν πολύ συγκινητική η τηλεοπτική συνύπαρξη με τον πατέρα μου. Όταν είδε ο σκηνοθέτης την κοινή μας σκηνή, μας είπε “είστε μπαμπάς και κόρη, δε με ενοχλεί όμως”. Από τις δουλειές που έχω κάνει πριν την υποκριτική, θυμάμαι περισσότερο το σέρβις».

Η γνωριμία με τον σύζυγό της και η παρουσίαση εκπομπής

«Δεν υπήρχε λόγος να γραφτούν και να ειπωθούν πράγματα πριν τον γάμο μας. Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο σημαντικό να μαθαίνουμε τα προσωπικά του καθενός. Αν κάποιος πασχίζει για να το κρατήσει κρυφό, γιατί επιμένεις να το βγάλεις; Από τον γάμο μου κρατάω ότι ήταν ένα πάρτι όπως το θέλαμε και γιορτάσαμε την αγάπη μας με φίλους και συγγενείς».

Η Δανάη Μιχαλάκη αποκάλυψε πως δεν θα απέρριπτε την παρουσίαση εκπομπής, ωστόσο θεωρεί ότι είναι νωρίς γι’ αυτό το βήμα.

Διαβάστε επίσης:

Δανάη Μιχαλάκη: Απαθανατίζει την κόρη της και τον Γιώργο Παπαγεωργίου που αγναντεύουν τη θάλασσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ