Η Δανάη Μιχαλάκη είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τα κοινωνικά ζητήματα. Ό,τι συμβαίνει γύρω της όχι μόνο την απασχολεί αλλά συμμετέχει και σε πολλές δράσεις, όποτε της δοθεί η ευκαιρία. Αυτή την φορά κοινοποίησε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram με ένα κείμενο που μιλά για τα λάθος πρότυπα και όσους χαρακτηρίζουν τη νέα γενιά άχρηστη.

Φαίνεται πως η ηθοποιός συμφωνεί με όσα γράφει η ανάρτηση: «Η άχρηστη γενιά με τα κινητά στα χέρια, οι αλήτες με τα τατουάζ και τα σκουλαρίκια που είναι στην πρώτη γραμμή, που συντονίζουν και προβάλλουν διαδικτυακά όλες τις βοήθειες προς όλα τα μέτωπα που χρειάζονται βοήθεια, οι nerdουλες, οι gamers που μαζεύουν 300 χιλιάδες για τους πυρόπληκτους. Κάτι αθλητές που σηκώνουν μετάλλια και ζητούν συγνώμη και κάτι πρωταθλητές NBA που κλείνουν ξενοδοχεία για όσους κάηκαν τα σπίτια τους. Την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε, αφήστε την καραμέλα για τα λάθος πρότυπα της γενιάς γιατί είδαμε και τα δικά σας στα έδρανα».

Η Δανάη Μιχαλάκη, που το περασμένο Σάββατο, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιώργο Παπαγεωργίου στη Σύρο, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες» ως Δρόσω Σταμίρη. Η ηρωίδα της διχάζει το τηλεοπτικό κοινό με τον χαρακτήρα της αφού είναι το μήλον της Έριδος για την οικογένεια των Σεβαστών. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί όμως στα νέα επεισόδια αφού τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο της σειράς έχουν ξεκινήσει και η πρεμιέρα θα γίνει στο τέλος του Σεπτέμβρη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ