Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου τον προσεχή Αύγουστο θα επισημοποιήσουν την σχέση τους, την οποία έχουν επιλέξει να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η πρωταγωνίστρια των Άγριων Μελισσών και ο ηθοποιός-σκηνοθέτης θα παντρευτούν με πολιτικό γάμο και το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στον τόπο καταγωγής της ηθοποιού, την Σύρο.

Στον γάμο του ζευγαριού θα παρευρεθούν στενοί συγγενείς και καλοί φίλοι τους, αλλά και κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Καίρια επιθυμία και των δύο είναι ο γάμος τους – που ενδεχομένως να τελεστεί ανήμερα των γενεθλίων της Δανάης Μιχαλάκη – να μείνει μακριά από τα φλας και να ζήσουν τη μέρα αυτή όπως εκείνοι επιθυμούν.

Η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε πριν από μερικές ημέρες στην τοπική εφημερίδα “Κοινή Γνώμη” της Ερμούπολης.

Αξίζει να σημειωθεί πώς πριν από λίγο καιρό ο γάμος της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου προκάλεσε χάος στα ελληνικά media. Στις αρχές Ιουνίου, η Φαίη Σκορδά μέσα από τον αέρα του “Πρωινού” είχε αποκαλύψει ότι, σύμφωνα με πληροφορίες της, το ζευγάρι θα παντρευτεί την Παρασκευή 4 Ιουνίου.

Η Δανάη Μιχαλάκη διέψευσε την είδηση λέγοντας με χιούμορ ότι δεν ενημερώθηκε εγκαίρως και δεν θα μπορέσει να παραστεί, η Κατερίνα Καινούργιου έστρεψε τα πυρά της εναντίον της συναδέλφου της στον ΑΝΤ1 την οποία κατηγόρησε για fake news και η Φαίη Σκορδά απάντησε με αιχμές εναντίον ανθρώπων που πρόκεινται στην παραγωγή των “Άγριων Μελισσών” και στο κανάλι του Αμαρουσίου που την παραπληροφόρησαν.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ