Η τηλεοπτική σεζόν τελειώνει με τους παρουσιαστές να κάνουν απολογισμό και να μετρούν σωστά και λάθη. Η Δανάη Μπάρκα μόνο χαρούμενη μπορεί να είναι για αυτή τη νέα σελίδα στη ζωή της. Η φετινή χρονιά για εκείνη ήταν η αρχή για ένα μονοπάτι διαφορετικό, πρωτόγνωρο, γεμάτο εκπλήξεις και δύσκολες διαδρομές.

Η απόφαση του μεγάλου καναλιού να επενδύσει σε ένα νέο πρόσωπο και να της δώσει την δική της πρωινή εκπομπή, με το δικό της όνομα, “Πάμε Δανάη”, δείχνει πως οι ιθύνοντες κάτι είδαν στη νεαρή ταλαντούχα ηθοποιό. Σε μια ζώνη καινούργια, η νέα παρουσιάστρια ομολογουμένως κατάφερε να ισορροπήσει πάνω στις ψηλοτάκουνες γόβες της και να πατήσει γερά στον στίβο για την μάχη των πρωινών.

Η εκπομπή, καθημερινά, απέναντι σε τηλεοπτικά προϊόντα που έχουν παράδοση στην πρωινή ζώνη, κατόρθωσε να σταθεί και αρκετές φορές να κερδίσει αν όχι τα νούμερα αλλά τις εντυπώσεις. Η Δανάη Μπάρκα, στις συνεντεύξεις, έσπασε τα κλισέ των παρουσιαστριών που είχαν μπροστά τους ερωτήσεις και αρκετές φορές κατόρθωσε να ξεκλειδώσει τους καλεσμένους της και να τους παρασύρει σε μια φιλική αλλά ουσιώδη κουβέντα. Χαλαρή, πάντα χαμογελαστή και με αρκετή δόση αυτοσαρκασμού, έγινε το κορίτσι της διπλανής πόρτας, κατορθώνοντας να κερδίσει το γυναικείο κοινό που σε αρκετές φορές την επιβράβευε στους πίνακες τηλεθέασης.

Η επόμενη σεζόν και η άφιξη της Ελένης Μενεγάκη στο Μega αλλάζει τον αρχικό σχεδιασμό του καναλιού. Οι ιθύνοντες του σταθμού την θέλουν στο δυναμικό τους και μπορεί ο αρχικός σχεδιασμός να ήταν να αναλάβει την ζώνη του Σαββατοκύριακου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Znews και του Νίκου Γεωργιάδη, φαίνεται πως η εκπομπή “Πάμε Δανάη” θα παραμείνει στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού -με τα μέχρι τώρα δεδομένα- με την μόνη διαφορά να ξεκινά μια ώρα αργότερα. Το σίγουρο είναι πως η Δανάη Μπάρκα, έσπασε όλα τα τηλεοπτικά ταμπού και την αψεγάδιαστη εικόνα που μέχρι σήμερα είχαμε συνηθίσει. Είναι ένα πρόσωπο και μια τηλεπερσόνα διαφορετική, αέρινη, με αυτό το “κάτι” που θέλει το τηλεοπτικό κοινό.

Φωτογραφίες: instagram/danai_barka

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ