Η ολοκαίνουρια επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο Θέατρο Άλσος «Τι φάση πάλι, ρε;» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής στο Θέατρο Άλσος. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου εμπνέεται για ακόμα μια φορά από τα όσα ζούμε καθημερινά και υπογράφει τη νέα της επιθεώρηση. Στους πρωταγωνιστές της παράστασης η Βίκυ Σταυροπούλου με το ξεχωριστό της μπριο.

Στο πλευρό της το βράδυ της Παρασκευής είχε τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η κόρη της, Δανάη Μπάρκα και ο καλός της φίλος Χρήστος Χατζηπαναγιώτης την παρακολούθησαν επί σκηνής και της έδωσαν συγχαρητήρια, αλλά πάνω από όλα την αγάπη τους στα παρασκήνια.

Σε δηλώσεις της στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε μάλιστα πως η μητέρα της έδωσε συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη για την εκπομπή «Πάμε Δανάη» καθώς η ίδια δεν αισθανόταν άνετα να κάνει την κουβέντα.

«Θέλω να σου πω ότι θα τη δείτε αυτή τη βδομάδα και μάλιστα σε μία συνέντευξη που εγώ δεν ήμουν μπροστά, την έκανε ο Άρης (σ.σ. Καβατζίκης). Δεν αισθανόμουν πολύ άνετα να κάνω εγώ την κουβέντα. Όταν μπήκα στο μοντάζ, δεν με άφησαν να τη δω ολόκληρη, άκουσα πράγματα που οριακά δεν τα ήξερα ούτε εγώ για τη ζωή της», ανέφερε συγκεκριμένα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ