Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε, το πρωί της Τρίτης, ο Αλέκος Συσσοβίτης, με αφοφμή την είσοδό του στο καστ της σειράς του MEGA «Έξαψη».

Ο γοητευτικός ηθοποιός, που άφησε εποχή με τον ρόλο του Νίκου Μπεζεντάκου στην επιτυχημένη -και θρυλική πια- σειρά «Είσαι το ταίρι μου», μίλησε για όλους και για όλα στη Δανάη Μπάρκα.

Μετά το τέλος της συνέντευξης, μάλιστα, οι δυο τους έβγαλαν μία αναμνhστική φωτογραφία, με τη Δανάη Μπάρκα να ποζάρει στο πλευρό του Αλέκου Συσσοβίτη όπως η μητέρα της, 20 χρόνια πριν.

«Τελικά επέλεξε την ψηλότερη… Τώρα και 20 χρόνια πριν», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes και τα σχόλια να… πέφτουν βροχή.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης μπαίνει από αύριο, Τετάρτη 9 Ιουνίου, στην «Έξαψη» και θα υποδυθεί τον Τζανή Γαλάνη.

Ποιος είναι ο Τζανής Γαλάνης

Ηθοποιός. Πετυχημένος. Εργένης. Ενώ δείχνει απόμακρος και σνομπ, όλο αυτό οφείλεται στην αγοραφοβία του και στις κρίσεις πανικού, τις οποίες παθαίνει όταν βρίσκεται σε πολύ κόσμο. Αυτήν την εποχή είναι ελεύθερος. Κάνει έναν μονόλογο για λίγες εμφανίσεις σε ένα μικρό θέατρο. Είναι ανεξάρτητος οικονομικά, πολύ επιλεκτικός και ακριβοθώρητος. Δεν ασχολείται με τα social media και προτιμά να εκφράζει τα συναισθήματα του διά ζώσης. Αγαπά τη ζωγραφική και θα μπει στη γκαλερί της Εβίτας για τους πίνακες της. Έχει έναν μπράβο/ βοηθό, που του κάνει τις δουλειές και είναι συχνά μαζί του πάντα από απόσταση. Ο Τύπος γενικώς ενδιαφέρεται για τον ίδιο, επειδή πουλάει πολύ λόγω της ιδιαίτερης προσωπικότητάς του, για αυτό και εκείνος αρέσκεται να κυκλοφορεί στην πόλη με καπελάκι και γυαλιά προκειμένου να περνά απαρατήρητος. Θα ερωτευτεί την Εβίτα. Η ευάλωτη προσωπικότητα της, η ευαισθησία της, η αγάπη της για τη ζωγραφική, θα τον κεντρίσουν πολύ. Θα βοηθήσει στην έρευνα για το δολοφόνο της Βίκυς Βούλγαρη, επειδή γνώριζε ιστορίες για τη ζωή της Ε. Δανέζη από τα θεατρικά πηγαδάκια. Οι πληροφορίες που θα δώσει στην Εβίτα και μετά εκείνη στη Μαρίνα θα βοηθήσουν την τελευταία να ολοκληρώσει το προφίλ του δολοφόνου.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ