Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και από τους πρώτους που του ευχήθηκαν ήταν η Δανάη Μπάρκα. «Ο Χρήστος μου έχει γενέθλια», γράφει η παρουσιάστρια του Mega κάτω από μία σειρά κοινών φωτογραφιών από το σήμερα αλλά και τα παιδικά της χρόνια. «Μαζί του πάντα θα γιορτάζω σαν να έχω εγώ γιορτή, γιατί αν δεν είχε γεννηθεί και δεν τον είχα στη ζωή μου θα ήμουν σίγουρα δυστυχισμένη».

«Ο Χρήστος μου που είναι αυστηρός, που δεν αποκαλύπτει τις σκέψεις και τα συναισθήματα του εύκολα, που είναι φωνακλάς όταν του πατήσεις το κουμπί, που είναι ξινούλης για λίγο αν έχει ξυπνήσει στραβά, που είναι ο πιο ταλαντούχος ηθοποιός του πλανήτη Γη, που είναι η πιο ωραία αγκαλιά του κόσμου. Ο Χρήστος μου ο καλύτερος μάγειρας που έχω γνωρίσει, και ο πιο ωραίος αγρότης που φτιάχνει τον κήπο μας γεμάτο χρώματα. Ο Χρήστος μου που όταν παίζω στο θέατρο και είναι από κάτω τρέμω ολόκληρη απ’ το άγχος», σημειώνει η Δανάη Μπάρκα για έναν από τους πιο κοντινούς της ανθρώπους.

Και συνεχίζει: «Ο Χρήστος που δεν με «γέννησε» αλλά με «αναγέννησε» με την παιδεία του, με την αγάπη του & με την φροντίδα του. Ο Χρήστος μου που δεν γεννήθηκε «μπαμπάς» αλλά έγινε όταν η μοίρα τον έφερε στον δρόμο μου κι από τότε παίρνει σίγουρα το βραβείο του καλύτερου «δεύτερου μπαμπά» του κόσμου. Ο Χρήστος μου, ο ινφλουένσερ της καρδιάς μου, είναι ο αγαπημένος μου άνθρωπος σ’ όλο τον κόσμο και είναι τύχη κι ευλογία που τον έχω!»

«Να σε χαίρομαι φάδερ. Σε αγαπώ ! Πάντα, για πάντα, από πάντα», καταλήγει.

«Αγάπη μου, παιδί μου», της απάντησε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στη συγκινητική ανάρτησή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ