Την εμπειρία της από το σχόλιο που άκουσε στο δοκιμαστικό πριν αναλάβει την εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega μοιράστηκε η Δανάη Μπάρκα. Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια ένας άνθρωπος στο κανάλι που δούλευε σε άλλο πόστο της μετά το δοκιμαστικό της δεν συμμερίστηκε την αγωνία της για το νέο της βήμα και είχε σχολιάσει με τον τρόπο του την εμφάνισή της.

«Την πρώτη χρονιά που ήρθα σε αυτό το κανάλι, που δεν είχα καμία ιδέα για τα πράγματα, όλα τα ραντεβού ήταν τέλεια, ήταν φοβερά. Κάποια στιγμή έρχεται ένας άνθρωπος, το λέω γιατί δεν είναι πια στο κανάλι, και δεν είναι γνωστό πρόσωπο, δούλευε σε άλλο πόστο.

Ενώ όλοι μετά το πρώτο δοκιμαστικό ήταν πολύ εμψυχωτικοί. Εγώ έτρεμα, με έβλεπαν ότι κρυφοέκλεγα και είχα άγχος. Έρχεται λοιπόν ένας άνθρωπος και μου λέει: “Όλα καλά, αλλά λίγο να αδυνατίσεις”. Ο μόνος άνθρωπος που μου το έχει πει αυτά τα τρία χρόνια. Το κάνω ξεκάθαρο για να μην αφήνω αιχμές.

Εγώ τότε είχα σοκαριστεί γιατί ήταν σε άλλο πόστο και προϋπήρχε στο κανάλι, οπότε είχα μαγκωθεί ότι μου το λέει ένας ανώτερός μου. Σε αυτόν τον άνθρωπο τότε δεν είχα απαντήσει, είχα πει “εντάξει ναι, μπορεί να έχεις και δίκιο”. Τώρα θα του απαντούσα. Το είχα μοιραστεί με άλλους ανθρώπους του καναλιού που ήταν ενθαρρυντικοί και μου είπαν “μην ακούς τίποτα, θα είσαι ο εαυτός σου, ό,τι κάνεις θα το κάνεις επειδή το θες εσύ”», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε πρόσφατα με αυτό τον άνθρωπο. «Τον άνθρωπο αυτό τον είδα φέτος σε μια συνάντηση. Και θαυμάζαμε έναν άνθρωπο που έκανε drag show. Και του λέω “δεν είναι σπουδαίος;”. Μου λέει “ναι”. Του λέω “για φαντάσου στην αρχή του να είχε πάει κάποιος και να του είχε πει “έλα τώρα που θα ντύνεσαι γυναίκα και θα τραγουδάς”. Σώπασε. Νομίζω ότι το κατάλαβε. Τώρα αν μου έλεγε κάποιος κάτι αντίστοιχο θα απαντούσα αλλιώς. Είναι το timing, είναι οι άνθρωποι», σχολίασε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ