Η Δανάη Μπάρκα λατρεύει τη βαφτιστήρα της και αυτό μας το έδειξε μέσα από ένα τρυφερό post που ανέβασε μαζί της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» δημοσίευσε φωτογραφίες με την Ελένη την οποία την βάφτισε πριν από 7 χρόνια. Μέσα από το post περιέγραψε μερικά από τα συναισθήματα που έχει για την Ελένη αλλά και ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν τη βλέπει πολύ συχνά.

Η Δανάη Μπάρκα ανέφερε τα εξής: «Σήμερα η μέρα έχει όλη μέρα γυρίσματα αλλά ενδιάμεσα μια υπέροχη έκπληξη από το μικρό μου Ελενάκι που με έκανε πρώτη φορά νονά πριν 7 χρόνια – και τον Φωτάκο ,τον μεγάλο της αδερφό.
Το Ελενάκι μου δεν το βλέπω όσο συχνά θα ήθελα,αλλά όταν το βλέπω χαίρομαι που μεγαλώνει ένα παιδάκι χαμογελαστό,ευγενικό,γλυκό, γεμάτο ζωντάνια και περιέργεια για την ζωή. Της είχα υποσχεθεί όταν ήταν μικρότερη πως πάντα θα είμαι δίπλα της στα εύκολα και στα δύσκολα και τελικά με κάθε αγκαλιά της αντιλαμβάνομαι ότι εκείνη είναι δίπλα μου και τα ξεχνάω όλα όταν με σφίγγει χωρίς καν να το ξέρει. Παρατηρώ ποσό άσχημοι είναι κάποιοι άνθρωποι γύρω μου, ποσό συνηθισμένοι να ζουν στο ψέμα τους και στην πραγματικότητα που εκείνοι έχουν πλάσει,πόσο έτοιμοι για ανθρωποφαγία και υστερίες κι όταν με σφίγγει απ το χέρι ένα τόσο δα μικρό παιδακι που μου λέει “τι ευτυχια νονά τα τόσα λουλούδια στο μπαλκόνι σου” ξαφνικά επανέρχομαι.

Γιατί οντως αυτό ειναι ευτυχία. Αυτό ειναι ζωή. Αυτό ειναι αληθινό, ουσιαστικό και πραγματικό. Οτιδήποτε άλλο ειναι απλώς μια καθημερινότητα που έχουμε συνηθίσει. Τα ωραία ειναι τα λουλούδια, ειδικά όταν τα χαζεύεις με ένα αμόλυντο,αγνό μυαλό. Ελενάκι, σ αγαπάω και Σ’ευχαριστω που οι αγκαλιές σου και η παιδικότητα σου μου φωτίζουν τα σημαντικά της ζωής».

Διαβάστε επίσης: Δανάη Μπάρκα: «Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να επανέλθει»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ