Η είδηση πως ο αγαπημένος ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι στο νοσοκομείο έγινε γνωστή το πρωί της Παρασκευής. Την ίδια μέρα η Δανάη Μπάρκα στην έναρξη της εκπομπής «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε πως ο ηθοποιός έπαθε έμφραγμα και αναρρώνει στο νοσοκομείο.

Μάλιστα το μεσημέρι της Παρασκευής η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram νια τρυφερή φωτογραφία από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Η Δανάη Μπάρκα δείχνει να του κρατά το χέρι. «Το χέρι μου φτιάχτηκε για να κρατάει το δικό σου. Σε αγαπάω!» έγραψε η ίδια προσθέτοντας μια κόκκινη καρδιά.

Η μοναδική τους σχέση

Η Δανάη Μπάρκα μεγάλωσε με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Η ίδια μάλιστα εξήγησε: «Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για τα μηνύματα και τα τηλέφωνα, ο Χρήστος πέρασε μία περιπέτεια υγείας και το λέω επειδή έγινε γνωστό σήμερα. Την Τετάρτη υπέστη ένα έμφραγμα. Τώρα είναι όσο καλά μπορεί να είναι σε μια τέτοια κατάσταση. Δεν έχω πάρει την άδειά του για να μιλήσω. Έγινε γνωστό σήμερα, οπότε μιλάω… Τον είδα στο νοσοκομείο, κάναμε τις αγκαλιές μας. Είναι στο νοσοκομείο Γεννηματάς, εκτός κινδύνου είναι σε μια ειδική μονάδα θεραπείας που παρακολουθείται. Τα νεότερα θα τα μάθουμε τις επόμενες μέρες. Βγήκε και ανακοίνωση από το θέατρο ότι δεν θα γίνουν οι παραστάσεις».

Oι Βίκυ Σταυροπούλου, Δημήτρης Καταλειφός, Δανάη Μπάρκα, Μαρία Καβογιάννη και Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. (NDP)

Και λίγο αργότερα πρόσθεσε η παρουσιάστρια: «Συνέβη ξαφνικά αλλά ευτυχώς ήταν με τη μαμά μου, τη Βίκυ Σταυροπούλου. Γρήγορα αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο ίδιος πέρασε κάποιες δύσκολες στιγμές που αυτός θα αποφασίσει αν θέλει να τα μοιραστεί… Τον είδα χθες, ήταν δυνατός και ήρεμος».

Διαβάστε επίσης: Δανάη Μπάρκα για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: «Έπαθε έμφραγμα αλλά ευτυχώς ήταν με τη μαμά μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ