Οικογενειακή υπόθεση είναι για τη Δανάη Μπάρκα το J2US. Δεν είναι μόνο η δουλειά της μαμάς της, Βίκυς Σταυροπούλου αλλά και του «μπαμπά» της, όπως αποκαλεί τον Νίκο Κοκλώνη. Η παρουσιάστρια του Mega βρέθηκε για ακόμα ένα Σάββατο στα παρασκήνια του φαντασμαγορικού σόου για να τους στηρίξει. Μάλιστα, ανέβασε μια selfie στα Stories της στο Instagram σημειώνοντας «εκδρομή στη δουλειά της μαμάς».

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στο J2US και το προηγούμενο Σάββατο που ήταν τα γενέθλια της Βίκυς Σταυροπούλου. «Δεν ξέρω αν είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου αλλά είσαι η μαμά που κανείς τον δικό μου κόσμο να είναι ο καλύτερος που υπάρχει», είχε ευχηθεί, ανάμεσα σε άλλα, η Δανάη στην ηθοποιό. Η μεγάλη αδυναμία που έχουν η μία στην άλλη επιβεβαιώνεται σε κάθε τους κοινή εμφάνιση. Το ίδιο συνέβη και στο 8o live του σόου.

«Έτοιμη στην θέση μου για άλλο ένα υπέροχο Σαββατόβραδο», είχε γράψει στο Instagram της η Βίκυ Σταυροπούλου λίγο πριν την έναρξη. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία από τα παρασκήνια εντοπίσαμε και το look της.

To look της Βίκυς Σταυροπούλου

Για ακόμα μια φορά επέλεξε ένα σύνολο Parabita για την εμφανισή της. Το styling της επιμελήθηκε η Κατερίνα Παπανικολάου. Το μακιγιάζ της ανέλαβε ο Δημήτρης Δημητρούλης και τα μαλλιά της η Γαρυφαλλιά Οροκλού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ