Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη έκανε λόγο για «σελεμπριτοκατάσταση» την οποία απεχθάνεται και εξήγησε γιατί θεωρεί ότι οι τηλεοράσεις έχουν «κόψει» τους ηθοποιούς της γενιάς της.

«Έχω μια απέχθεια για τη celebritoκατάσταση. Η υποκριτική δεν είναι celebritοκατάσταση, είναι πάρεργο. Ήμουν πάντα έτσι», ανέφερε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night show.

Η ηθοποιός θεωρεί ότι υπάρχει μια τάση στην τηλεόραση να «κόψει» τους παλιούς ηθοποιούς. «Εμάς τους παλιούς μας έχουν κόψει από την τηλεόραση. Ίσως γιατί νομίζουν ότι πληρωνόμαστε πάρα πολύ. Ίσως γιατί έχουμε απαιτήσεις πιο ανθρώπινες. Μπορεί να θεωρούμαι παράξενη στον χώρο. Θα μας ζητάει… θέρμανση και κ…χαρτο. Συγγνώμη κιόλας. Η Δάφνη ό,τι ζητάει, είναι τέτοια πράγματα. Δεν είναι δεδομένο ότι θα πηγαίνουμε κάπου που θα έχει τις συνθήκες της στοιχειώδους υγιεινής. Είναι όλο και χειρότερα τα πράγματα. Πάμε σε μια όλο και πιο χαμηλή ποιότητα των πραγμάτων», ανέφερε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Και συνέχισε: «Φέτος έχει 45 σίριαλ. Ποιος τα βλέπει και τα 45.Υπάρχει μια λογική ότι γίνονται πολλές δουλειές και έχει πολύς κόσμος δουλειά, Αλλά αν πληρώνονται ψίχουλα, δεν έχει κανένας δουλειά έτσι. Δεν έχω παράπονο. Νομίζω ότι είναι σημαντικό ανά πάσα στιγμή να ξέρεις πού βρίσκεσαι, τι κοστίζεις, τι δεν κοστίζεις, τι συμβαίνει γύρω σου. Ξέρω πώς κινούνται τα πράγματα. Απλώς το εντοπίζω για όποιον δεν το έχει δει. Όπως και στη δική μου τη γενιά στους 10 ανθρώπους οι 2 θα ήταν παρουσιάσιμοι. Αυτός που θα ενδιαφερθεί να πάει στο εξωτερικό και θα μάθει πολύ περισσότερα πράγματα από εμάς».

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ