Η Δάφνη Καραβοκύρη μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκε για το podcast της αλλά και για τη νευρική ανορεξία.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε ότι: «Με φόβισε γιατί αυτό που περνάς είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα βιώματα του σπιτιού σου και τους ανθρώπους που σε μεγάλωσαν και δεν ήθελα να εκθέσω τους γονείς μου. Έχοντας συγχωρέσει τους γονείς μου έπρεπε να παρουσιάσω το πρόβλημα πολύ μαλακά για να μην τους κάνω να αισθανθούν άσχημα. Έχουμε κάνει μια κουβέντα, ξέρουν τα παράπονά μου, έχουμε χρέος να επουλώσουμε τις πληγές, να μη ζητάς τα ρέστα και να αγκαλιάσεις αυτούς τους ανθρώπους και να τους συγχωρέσεις».

Πρόσφατα, είχε αναφερθεί η Δάφνη Καραβοκύρη στη Τατιάνα Στεφανίδου για τη νευρική ανορεξία λέγοντας πως ο σύμμαχός της ήταν ο πατέρας της ο οποίος ερχόταν συνέχεια σπίτι και μετά πήγαινε στη δουλειά του. Όπως, επίσης είχε αναφέρει πως την είχε βοηθήσει η ψυχοθεραπεία.

Διαβάστε επίσης: Δάφνη Καραβοκύρη: Η εξομολόγηση για τη νευρική ανορεξία – «Πήγαινα προς τον θάνατο, δεν το έβλεπα αυτό»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ