Με αφορμή τα γυρίσματα για τη νέα κωμική σειρά των Ρέππα – Παπαθανασίου, η Χρύσα Ρώπα μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Αρχικά ανέφερε: «Στην Κατάρα κάνω μία γυναίκα από την Κάτω Παπαριά, είμαι η κυρία Φουρτουνάκη, η οποία έχει δύο γιους, τον Τέρυ και τον Μανωλιό».

Όταν ο Γιάννης Πουλόπουλος της ανέφερε ότι είναι γουρλού και πως με όποιον νέο ηθοποιό συνεργάστηκε έκανε καριέρα, φέροντας ως παράδειγμα τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η Χρύσα Ρώπα σχολίασε: «Το παιδάκι μου. Όχι δεν έκανε καριέρα. Καριέρα δεν το ονομάζεις αυτό που έκανε ο Τσιμιτσέλης. Αγάπη, κατάθεση, κόπος, προσπάθειες, ανέβαζε το μέτρο. Ο Γιαννάκης είναι πολύ ξεχωριστή περίπτωση».

Για τους λόγους που από κάποια στιγμή και έπειτα κάνει περιορισμένες δουλειές στην τηλεόραση, η ηθοποιός ανέφερε: «Είναι και λίγο επιλογή. Δεν τρελαίνομαι πια να παίζω σε σήριαλ, σε αυτές τις κωμωδίες. Τρελάθηκα με την «Τούρτα της Μαμάς», το «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;» και το «Η Οικογένεια Βλάπτει» ή αυτό που θα κάνουμε τώρα. Νιώθεις ότι κάτι γίνεται, μια μαχαιριά στην καρδιά και νιώθεις ότι αυτό θα το υπερασπιστείς μέχρι θανάτου. Καταρχάς δεν μου πρότειναν. Στη Γαλλία πήγαινα και με έπαιρναν τηλέφωνο και έπαιζα θέατρο».

Διαβάστε επίσης:

Χρύσα Ρώπα: «Δεν θέλω να αναφέρεται το όνομα του πρώην συζύγου μου. Εγώ το ζητάω»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ