Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Mιχαλοπούλου σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Η μέλλουσα μαμά αυτή τη φορά πόσταρε μερικές φωτογραφίες της από τις χαλαρές της στιγμές στην παραλία. Η Χρύσα Μιχαλοπούλου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με μαγιό και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Όπως έχει αποκαλύψει ο Πάνος Ιωαννίδης, το ερωτευμένο ζευγάρι περιμένει αγοράκι. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και στην τελευταία της ανάρτηση την είδαμε με το μπικίνι της.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου επέλεξε ωστόσο να κρύψει την κοιλιά της. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Mιχαλοπούλου είναι περίπου δύο χρόνια μαζί και προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια και από τον περασμένο Νοέμβρη μοιράζεται την ίδια στέγη.

Στο παρελθόν η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι η γνωριμία της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο είχε ξεκινήσει από το Instagram.

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά. Είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει», είχε αναφέρει στην εκπομπή «Προσωπικά».

«Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει», είχε πει η ηθοποιός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ