Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την οποία ζητούσε από όποιους ηθοποιούς να συμμετέχουν σε ένα πρότζεκτ χωρίς αμοιβή.

Ο ηθοποιός, βλέποντας τις αντιδράσες που υπήρξαν, ξεκαθάρισε κάτω από το ποστ του ότι ούτε ο ίδιος θα πληρωνόταν, ούτε οι υπόλοιποι συνεργάτες.

Σήμερα το πρωί της ο Χρήστος Βασιλόπουλος έκανε μια νέα ανάρτηση μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού του στο Instagram, με την οποία ξεκαθάρισε ότι το ποστ του δεν κατέβηκε από το προφίλ του.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός έγραψε: «Το κάστινγκ που ανέβασα στο facebook σχετικά με ένα μελλοντικό πρότζεκτ έκλεισε και είμαστε καλυμμένοι. Το ποστ υπάρχει ακόμα, δεν κατέβηκε, απλά έκλεισε λόγω μεγάλης προσφοράς ηθοποιών. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους και κυρίως τους δημοσιογράφους για τη θετική τους ενέργεια, γνωρίζοντας πολύ καλά τη δουλειά των ηθοποιών εκ των έσω».

Nα υπενθυμίσουμε ότι η ανάρτησή του για tο κάστινγκ έγραφε: «Ζητούνται σπουδαστές/ηθοποιοί ηλικίας 25-70, για βοήθεια σε γύρισμα η και συμμετοχή (είτε με ρόλο είτε με βοηθητικό ρόλο) σε νέο project, με oλιγοωρα γυρίσματα στην Αττική. Δεν θα υπάρχει πληρωμή, όμως η παραγωγή θα κρατήσει όλα τα βιογραφικά των συμμετεχόντων για μελλοντική συνεργασία. Το συγκεκριμένο project είναι ένα τεράστιο project και οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν θα δουλέψουν άμεσα με τον σκηνοθέτη, αλλά και τον πρωταγωνιστή (Χρηστος Βασιλοπουλος) αποκτώντας αρκετή εμπειρία». Η ανάρτηση του προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις με τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα να παίρνει θέση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ