Γονείς για πρώτη φορά έγιναν οι Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι την Τετάρτη. Η ραδιοφωνική παραγωγός έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και καρπό του έρωτα τους.

O Χρήστος Σαντικάι, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα, ανέβασε στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία, στην οποία κρατάει το χεράκι του νεογέννητου μωρού τους.

Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει ο γιος τους αλλά και πώς πήραν την απόφαση να του δώσουν το όνομα «Αλέξανδρος».

Πριν από μερικές ώρες ο ευτυχισμένος μπαμπάς έκανε βίντοκλήση με έναν καλό του φίλο ενώ στην αγκαλιά του κρατούσε τον γιο του. Το τρυφερό στιγμιότυπο καταγράφηκε από τον φίλο του Χρήστου Σαντικάι ο οποίος το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

«Πετάω, είμαι ερωτευμένος πολύ. Δόξα το θεό η Λάουρα είναι πολύ καλά και θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον γιατρό μας, που μας στήριξε πάρα πολύ, γιατί ήταν μια ιδιαίτερη εγκυμοσύνη. Είμαι σοκαρισμένος, πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Η γέννα δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά ήταν πάνω στις μέρες μας. Η γέννα πραγματοποιήθηκε με καισαρική, όποτε δεν μπόρεσα να είμαι μέσα» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του συνθέτη και τραγουδιστή Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ