Μια ξεχωριστή συναυλία έδωσαν, το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουλίου, στο Θέατρο Άλσος οι Μελιsses. Το Νο1 συγκρότημα παρουσίασε ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του, αλλά και μοναδικές διασκευές που όλοι έχουμε αγαπήσει. Μαζί τους επί σκηνής βρέθηκε και η Μαντώ, με την οποία πραγματοποίησαν ένα “ταξίδι” στα υπέροχα 90s.

Από τη βραδιά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η σύντροφος του frontman του συγκροτήματος, Χρήστου Μάστορα. Η Χριστίνα Παπαδέλλη βρέθηκε στα πρώτα τραπέζια και απόλαυσε τον αγαπημένο της επί σκηνής, χαρίζοντάς του το πιο θερμό χειροκρότημά της. Και μπορεί η πρώην παίκτρια του My Style Rocks να προσπάθησε να είναι διακριτική, με την σέξι εμφάνισή της όμως δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητη.

Ο Χρήστος Μάστορας και η Χριστίνα Παπαδέλλη είναι ζευγάρι τα δυο τελευταία χρόνια και βιώνουν ένα μεγάλο έρωτα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, χωρίς να κρύβονται. Το ζευγάρι, βέβαια, είχε έναν σύντομο χωρισμό το 2019, αλλά ο έρωτάς τους αποδείχτηκε ιδιαίτερα δυνατός κι έτσι σύντομα τα ξαναβρήκαν. H Χριστίνα, μάλιστα, έχει εμφανιστεί και στο βιντεοκλίπ του συγκροτήματος “Victoria”.

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Χρήστος Μάστορας πριν από λίγες ημέρες βάφτισε την κόρη της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια και είχε στο πλευρό του, την αγαπημένη του Χριστίνα Παπαδέλη. Μάλιστα, ο τραγουδιστής, αρκετά διαχυτικός, αγκάλιαζε και φιλούσε την αγαπημένη του, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ