Η σκηνή γέμισε χρώμα με το One way ticket to the blues που τραγούδησαν στο 9ο live του J2US η Σοφία Παυλίδου και ο Ζερόμ Καλούτα.

Στα social media του J2US αποκάλυψαν το σχόλιο που έκανε για εκείνος ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος.

Ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Παυλίδου ανέφερε: «Πολύ ωραίοι όπως πάντα. Είναι οι καλύτεροι».

«Το είπε αυτό; Εντάξει μας υποστηρίζει ο Χρήστος. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ», είπε η Σοφία Παυλίδου με τον παρτενέρ της να υπερθεματίζει.

Σοφία Παυλίδου: «Στον γάμο μου με τον Χρήστο Φερεντίνο δεν είχα βάλει καν νυφικό»

Πριν από λίγο καιρό, η Σοφία Παυλίδου με αφορμή ερώτηση για το αν θα ήθελε να παντρευτεί ξανά είχε αναφερθεί στον γάμο της με τον Χρήστο Φερεντίνο. «Δεν είμαι από τις γυναίκες που από μικρές ονειρεύονταν να ντυθούν νυφούλες και να παντρευτούν. Ο Χρήστος (σ.σ. Φερεντίνος) ήταν εκείνος που με ενέπνευσε να κάνω αυτό το βήμα στη ζωή μου.

Μάλιστα, ήταν ένας πολύ κλειστός γάμος, που συνοδεύτηκε από ένα μεγάλο πάρτι. Για να καταλάβεις πόσο δεν ήταν ο κλασικός γάμος, δεν είχα βάλει καν νυφικό. Είχα φορέσει ένα φόρεμα που εγώ το ονόμασα νυφικό. (Γελάει.) Στη ζωή ποτέ δεν λέω «ποτέ». Μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος και να μου προκαλέσει την ίδια επιθυμία. Πολλές γυναίκες, ακόμη και σήμερα δυστυχώς, παντρεύονται γιατί έτσι τους έχουν μάθει οι οικογένειές τους και δεν είναι καθόλου συνειδητοποιημένες», έλεγε στο περιοδικό ΟΚ!

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Αργυράκη: Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για την εμφάνισή της στο J2US

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ