Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Βίκυ Σταυροπούλου έχουν μια στενή φιλία χρόνων. Οι δυο τους άλλωστε έχουν αποφασίσει να συγκατοικήσουν τα τελευταία 22 χρόνια. Ο ηθοποιό έχει μιλήσει μάλιστα και για την πατρική σχέση που τον συνδέει με την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα.

Αυτή τη φορά αποφάσισαν να κάνουν μια απόδραση στο Πήλιο. Μαζί τους βρέθηκε και η καλή τους φίλη Μαρία Καβογιάννη. Οι 3 τους αλλά και ο Κώστας Σκουλικαράκης πόζαραν μαζί και το μοιράστηκαν με τους followers τους.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την κοινή τους φωτογραφία γράφοντας: «H ζωή είναι ωραία με φίλους», ενώ η Δανάη Μπάρκα τους άφησε ένα χιουμοριστικό σχόλιο. Η παρουσιάστρια τους έγραψε: «Ναι, αφού σας μεγάλωσα καλά καλά και απογαλακτιστήκατε, κάνετε τα ταξιδάκια σας κι εμένα με έχετε στην απέξω! »

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης γνωρίστηκε με την Βίκυ Σταυροπούλου το 1992, όταν εκείνη ήταν έγκυος στην κόρη της, Δανάη. Ήταν εκείνος που βοήθησε την Βίκυ Σταυροπούλου να αναζητήσει την τύχη της στην υποκριτική και τελικά να δώσει εξετάσεις στη δραματική σχολή. «Συναντηθήκαμε, γίναμε φίλοι».

Ο ηθοποιός στάθηκε στην κόρη της, Δανάη Μπάρκα ως δεύτερος πατέρας. «Εγώ μεγάλωσα τη Δανάη και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Είναι ένα σπουδαίο παιδί» είχε πει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» το απόγευμα της Δευτέρας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην κριτική που έχει δεχθεί μετά την ανακοίνωση πως αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Η Δανάη Μπάρκα είπε συγκεκριμένα για την κριτική που έχει δεχθεί: «Θυμάμαι ποιοι άνθρωποι έχουν πετάξει ξινίλα ή αμφισβήτηση ή σπόντα σε εκπομπές και δεν νομίζω ότι θα το ξεχάσω κιόλας. Αυτό υπήρχε από το καλοκαίρι που ανακοινώθηκε, πριν ξεκινήσει η εκπομπή. «Τι είναι αυτό τώρα; Από πού κι ως πού;». Κι έλεγα εντάξει, δίκιο μπορεί να έχουν οι άνθρωποι. Έτρεχαν και κάτι δάκρυα στην αρχή, τύπου πού πάω;  Έκανα υπομονή και νομίζω σε καλό μου βγήκε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ